BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, November 23, 2014

Menghela nafas....

Bismillahirahmanirrahim dan assalamualaikum
it has been a longgggg time
blog dah berhabuk dengan sawang di sana sini
tiada kesempatan meng'update' story
lantaran banyak sangat hal dan komitmen
disertai juga dengan sedikit kemalasan..

But finally,now barula sampai seru nak update
after a year n half i guess
hehe dari cerita dah kawin n now 
saya dah ada seorang arjuna handsome...
alhamdulillah..dari berdua sekarang dah 
jadi bertiga..syukur..~~~~

Now dah school holiday,ibu n aryan bleh
enjoy to the max...hahaha
Ayah sila jgn jeles okeh,this is my time
paling best bila dapat duk sekali ngn 
hudband and anak...huhuhu..
even utk sebulan..ok la dari takde kan?

Ermm mcm banyak lagi nk story
tapi next time lah
baru boleh ad entry manyak2
Haha...


P/s: sudab dapat tarik nafas lega sekejap

Wednesday, June 26, 2013

♥ Chenta hati ♥

orang kata

"bercinta biar satu,
berkawan biar seribu"

Alhamdulillah,yang satu itu
sudah jadi kenyataan

yang seribu itu selalunya akan 
ada yang 'sesuatu'
yang 'sesuatu' tu akan selalu ada
dalam ingatan
thank you babe
thanks for being by my side on my special day!



♥ taufiq & aja 
tq topiq ye,next time bawak mem jenjalan pahang lagi ye?


sorry,sebab tak berkesempatan nak beri layanan VVIP kt korang
hukhukhuk
kapan kita dapat ketemu lagi?
pape pun tq tau
hugs~~~~~

"naik basikal pergi ke sawah,
ingin mencari ikan haruan,
niat di hati mahu ke Kedah,
eh2 tapi bila ye agaknya tuan punya badan?"

love ya!!!!


p/s:   hahah jangan marah..kpd yg berkenaan, mohon terasa
peace yaw!!!!


Monday, June 24, 2013

hampir dua bulan

Alhamdulillah
selamat semuanya
lambat mengupdate belog
haish ketiadaan masa
tapi hari ni
ada sedikit masa
makanya boleh la mengupdate sedikit cerita...


Alhamdulillah
dulu seorang
sekarang dah ada 'kawan'
harap2 'kawan' ini akan kekal sampai syurga
dan saya?masih lagi seperti biasa
menjalankan tanggungjawab di kejauhan
haishh sangat menduga kesabaran
menghitung dan mengharap moga2 ada peluang berdekatan
insyaAllah...Aminnn




p/s: carik pix bff dlm cd tp cd selalu hank..nx time update psl kamu2,k?hik




Wednesday, April 10, 2013

teruslah tersenyum...

"sekalipun Allah membiarkan kita keseorangan 
di jalan yang penuh berliku ini,
jangan bersedih...
teruslah tersenyum
mungkin Allah sedang merancang sesuatu
yang akan memberikan kita kebahagiaan nanti"

bila terbaca ayat-ayat di atas
teringat akan seorang kawan
sepertinya seorang yang manja
sebabkan dia paling kecik dalam keluarga
hakikatnya
dia yang paling tabah
dan doaku semoga kamu sentiasa terus tabah
teruslah tersenyum
moga2 ada cahaya yang datang 
bawa sinar dan kebahagiaan untuk kamu nanti
InshaAllah..

saya salute kamu kawan!

"Kau ada dikala ku suka
Dikala ku duka
Setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala ku perlu
Setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh
Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku
Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku"




p/s: entri untuk dia tapi saya rindu mereka isk isk...


Sunday, February 10, 2013

Lafaz 3 kata



p/s: semoga hati sentiasa bertabah, amin -_-





Saturday, January 19, 2013

Tasha Manshahar & Syed Shamim

somehow
fell in love with this cover version
its soothes me anyway



"love u like a love song"

p/s: terus ngantuk..huarghhhhh....

Monday, December 31, 2012

kira detik

Alhamdulillah
selamat datang 2013!

Alhamdulillah
masih berpeluang merasai nikmat 
Dia untuk tahun yang baru

semoga sentiasa lebih tabah
lebih matang untuk hadapi hari-hari yang 
mendatang
syukurrr!



p/s: Happy new year 2013 buddies!