BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 30, 2009

+- apE keS kaMu? -+

uit salam syume
well pepagi da kes2 miss daff ni
pe kes?
kamu ingat kamu tu majistret ke miss daff oi?
hikhik..
orait, juz straight to d point ya
arini mao story morry psl kes sorg minah
yang x penat2 kacau relation org..
xtau la apa motif dia wat cte itu ini
yang akhirnya berjaya buat kitorg gaduh..
Act minah yg dimaksudkn tu adalah ex-gf mR.daRl
ye kawan2...
A few days ago,when we had diner then
someone missed called mr.darl's fon,
then i check it out..
hey, itu minah la...
dengan tanpa membuang masa miss daff
tanya mr.daRl why is she keep on bothering us
tny itu ini dan mr.daRl dgn selambanya
ckp there's nothing btween them..
k fine, i believe in u..
But somehow that 'minah' msg and
reka cite yg bkn2, itu dan ini..
yang akhirnya berjaya buat miss daff percaya
dengan segala cerita dia
and the worst berjaya buat kitorg gaduh...
Sumtimes bila miss daff fikir2 blk,
everytime when everything goes fine,
she will be oweyz there..
Bkn nk slhkan minah tu, mmg la klu xde
angin how come pokok tu bley bergoyang
but it's d truth...
When she appeared, kitorg will owez quarrel
macam da xde benda lain dalam dunia ni mau fikir...
Erm pe kes kamu mau kacau kitorg?
bukan ke kamu ckp kamu sudah engage &
urs is better than him?
then why r u keep on bothering us?
Sengaja mao buat kitorg gaduh?
utk puaskan hati kamu?
Erm xbley tgk org senang ke?aduyai...
*klu la miss daff bleh sound dia cmtu kn?
Tapi disebabkanpertimbangan ni masih lagi waras,
cukupla sekadar klu bebel kt mr.dArl je,
cukup la meluahkan rasa kepada
sahabat though kamu jauh,
huhuh rindunye, rasa mcm mao hug kamu2..
a biG tHaNx fOr u yA!
Owh ye, at this moment that 'minah' sudah abis study
aNd confirm2 la dia ad kat umah dia yang sekangkang kera
dengan umah kitorang ni..
So I'm really hoping for ur honest dear,
xkan la miss daff nak kena pkai spy kt luar,
xkan jgk miss daff nk kena call kamu 24 hours,
tny itu dan ini, di mana lokasi kamu sekarang
and watsoever lagi question yang
confirm buat kamu lagi bengang dan rimas kn..
Gile la klu control bF camtu kn,
lain la kalau kamu tu da jd suami kn..
So please, juz being honest,
that's all i'm hoping for...
Sis kiEya said this is d right time to test his
honest and loyalty...
Well,let's see..
tOmoRrow iNyaAllah we'll gO for fun k,
sO dun let other stupid things spoil our day..
Aaminnnn....

Sunday, December 27, 2009

-+ biG girL doN't cRy +-


p/s:.........










Monday, December 21, 2009

-+ fUh!!! +-

hyEp!
Ee I am bZ like a beE huhu!
Sepeninggalan ofismate ku ini,
rasanya miss daff xsempat nk bfaz di ofis lagi
as usual yg we both oweyz had when we were together hikhik
anyway it's orait bout that..

Just miss daff rasa cam xmenang tgn wat sesorg
da r kena rush sana sini
post office la,public bank la...
luckily some of them baik hati nk wat roadtx sendiri,
n i juz can use d myEg system,
yang roadtaxnye itu akn trus smpai ke ofis
but on d certain case tidak boleh diaplikasikan cara ini
klu x???lu pk la sendiri
betapa bznya mIss daFf di kala ditinggalkan
keseorangan!fuh...

Bila da tinggal sesorg ni terpaksa la
buat2 pandai wlaupun hati ni dag dig dug
takut silap buat...
Muka harus confident bila berhadapan dgn customer,ye x?
heheh tapi dlm hati tuhan sj yg tau...
bUt i manage to do it,
biasala sy kn bdk baru belajar...
*akak cptla kembali bkerja!!!

jap2!
here are a few piCca oF my luvLy siS
juga turut merangkap
ofiSmAte miSs daFf yAng sGt haPpening
beliau baRu jaDi wiFe oRg on
18th diSemBer 2009
*soRy piCca dicOpy di fB hehe sory tuAn puNye

*she is so beautiful,hands up pliz??heheh

* d neWlyWeds wif heR frEnS!
sgt syantek itu baju huhu

* I liKe tHiS moSt =))

p/s: tension jgk klu duk ofis sorg2,cam kena ckp ngn dinding je =p

Wednesday, December 16, 2009

-+tAk SuKa-+

I hate being here ALONE! huh
Rasa mcm mao nangis saje

*kenape?
sbb kena keje sorg2

*mana org lain?
miss daff hanya berdua di sini,
sorg kakak itu sudah bercuti mao kawin,
so i have to take care d stuff here at d ofis..

*ala ok pe kje sorg2?
x,miss daff x ok

*sebab?
sbb miss daff belum pandai wat insurans ni lg
takut mao buat takut silap

huhuh cam scary je miss daff ni
act, miss daff da start kje sesorg arini,boss plak
xmasuk2 dr pagi td
pulak tu,arini jugak ramai org nk renew insurans la,
sbb esok kan holiday for
AWAL MUHARAM
diorg ni plak suka sgt
tanya itu dan ini
bikin miss daf fenin la..
nak je miss daff ckp cmni
jgn tny byk bley x,sy ni bdk baru belajar!ha
*nsib baik ckp dlm hati je hikhik

Well, half day arini so far berlalu dgn
agak baik,cuma kepantasan miss daff buat kje
arini gak perlahan
disebabkan faktor2 nerbes
tapi i'll manage to do it
yea!
*tepuk bahu skli

jam kt dinding tu menunjukkan jam 2.35 pM,
huhu still got a few hours for today,
sgt ngeri rasanya nk habiskan smpai kul 5...
*akak tulun jgn tgglkan i lama2 lg huhuh

p/s: btw,mao wish sElaMat mEnyAmbuT aWaL
mUharAm
*hati2 blk kg










Tuesday, December 8, 2009

+- dAg diG dUg....-+

Salam syume..
well rasanya cam da lama jgk xde n3 baru ni kn?
*erm ad ak kesah?hikhik
hokey let's story
x lama lg ofismate miss daff ni da nk kawin
on 19th diS 2009
*jemput la dtg eh?tetibe je cam kenduri km je miss daff
da tu knpe miss daff plak yg dag dig dug nih?
heheh sj je kasi gempak
sebenarnya takut nk stay kje sorg2,kn baru lg
bertukar tgas nih hikhik

eh tp yg sbenarnya mmg betul pun
ha skang miss daff da x keje lg ngn abg ipar miss daff tu
skrg brtukar kerjaya sudah
kje ngn insurans
tapi bkn jual insurans ye kwn2,tu boss i punye kje yg
pomot2 insurans tu ha
i punye kje sng je, sumenye di hujung jari sj
xde la ssh sgt cuma take tyme nk tau tu sume
tambah2 lg miss daff zero psl2 insurans ni
da kje nih baru r tau sket2..
kne renew insurans,watkn roadtax, ha mcm2 lagi la
*erm kua melaha pun termsuk dlm deskripsi tugas hokey!heheh

tapi yg xbestnya,x lama nnt akak ni leave 4 two weeks
guess wat?
yg bermain kt dlm kpla hotak ni adalah
cmne nk handle ni sorg2 klu xde guide dr akak tu???huhuh
mmg la dia da ajar cuma lum full confident lg
nak buat tu sume sendiri..
takut nnt ad yg tersilap key in ke pape tah
ha kn da ssh nk kena kol sana sini
mintak tlg settlekn?
cam ssh jek kn?
tapi....
boss tu cekgu, so this school holiday hope dia byk
spend tyme kat cni,sebab?
nnt senang klu miss daff mao tanya itu ini hikhik
sy kn budak baru blaja =))

Well 17th dis ni akak ni akan mula bercuti till new yer
so miss daff akn keseorangan spjg ketiadaan beliau
*klu bley msuk awk kak eh?
sunyi dan sepi la ofis ni
terpaksa la miss daff mengadap pC ni sehari2 nnt
aNd hope i manage to do the task smoothly,
no silap2 hokey...
Well,i tRY!!!

p/s: takut punye psl sampai rasa cm nk demam huhu
*i'm now having sakit tekak + selsema =??






Tuesday, December 1, 2009

+- 26 nOvEmbEr 2009-+

wah title n3 da pandai letak tarikh2 ni
dangerous betul la..
ada ape ngn date ni?
sehari sblm hari raya haji plak tu

guess wat?
erm on that day sbnarnya miss daff
dapat ank sdare baru ye..
a baby boy, delivered on d night of
hari raya aidiladha
sharp on 9.25 pM waktu Malaysia hikhik

Ok seperti yg telah diwar2kan,
miss daff adelah sgt excited mnunggu baby ni
sbb tu baby kakak i, yg lagi dua tu abg i punye baby
*tapi syume2 ateh syg tau!!!
setelah didiskusikan nama baby,
maka ayh dan bondanya telah men'decide'kan
"AHMAD DARWISH" utk baby tu
nice x?
nama pilihan ateh walaubagaimanapun telah
ditolak mentah2 hikhik
never mind la sis =))

hokEh tu je mao gtau
daaaaaaaaaa!!!!!!!!