BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, September 25, 2011

feeling2,tak salahkan?ahaks!

Ehem2 salam hari Isnin
mood bekerja masih tak berapa betul
jadinya pepagi lagi dah godek
memacam,haih
keje salah tak keje lagi salah
tak masyukkkk maa..hehee

okeh,since sekarang macam ramai
benor kawan2 miss daff yang dah start
tunang,kawin bagai jadinya miss daff
macam dah 'ter'feeling2 la pulak
kahkahkah....

Pepagi da godek2 terjumpa la
pelamin2 yang comey2cantik2forthebigday
hehee ayuhhh kite tengok sikit pix dia eh

1. Haih unik kan belakang dia kerusi tu,terjatuh hati pulak..suke
sebab dia simple2 je,kaler pun mmg kaler miss daff la tuh..hehe


2. Ha yang ni,comel kan?suci je..macam sesuai jgk kalau
untuk e-day,simple but nice =)


3. Haih awat la miss daff suke betul kaler2 yg pastel cmni,
cantik kankan??sile ckp cantik!xserabut,lighting ngn bunga tepi tu sket
da syantek,tak perlu over2 okeh!


4. Ha yang ni miss daff dah terjatuh hati mula2 tengok tau..simple,
dan sangat menyerlah,sape setuju angkat kaki!
uwaaaaaa nangis sbb dapat tengok je....

Tu je hasil godekan miss daff di pagi hari ni
btw,picca2 ni miss daff dapat kat fb beliau
untuk yang sedang mancari2 tu elok la kalau
p terjah eh,picca2 yang kat atas tu cuma
yang miss daff suke je,banyak lagi actually
and they have few package for the wedding
price tak dapat share kat sini sbb beliau
tak letak price tu kat situ
walaubagaimanapun,sile la pegi tanya2 personally ye
malu bertanya sesat jalan...hehe
eh nak p tanya jugak boleh?gatai!hahahaha...







p/s: next week adik mr.darl yang nak bertunang,alamak
langkah bendul tu dik hahaha...bai!

Thursday, September 22, 2011

bubye utk dia....

Bukan senang nak puaskan hati
semua orang
tambahan lagi kalau orang tu
orang yang kita sayang
haihbolehnangis24jamtanpahentikot!

Ye miss daff sayang kat dia
rasa macam tak boleh hidup tanpa dia
tapi apakan daya
miss daff terpaksa
kalau dengan tiadanya Dia boleh buat
kami2 bahagia,why not kan?

Oleh yang demikian,
miss daff di sini sedang berfikir
panjang untuk next step
haihhh macam complicated sangat je
problem ni ye??
atenya nak delete acc FB je pun....

Actually tak,tapi biar lah
miss daff nak tengok orang miss daff
sayang happy selalu,no more
gaduh-gaduh...
so...

tadaaaaa
hope mampu bertahan
chaiyok2 miss daff,
bubye!





p/s: (~,~)


Tuesday, September 20, 2011

warning,ini serius!

Got a warning babe
hukhukhuk
bila dah si dia mengeluarkan statement
haishhhh den jugak yang kena
apekes??


pasal kes2 yang tak berapa bijak untuk
diambil port tu la kan,
sebenarnya bukan lah nak amik port
sangat pun but then
i just want to let him know
at last i yang kena warning,
bukan mereka2...
haih sangatlahtidakberpuashati!

rasa macam tak adil pun ada jugak
tapi apakan daya kan
ikut sj lah..

"sile jgn amik tau dan bgtau dia pape lagi lepas ni,
kalau boleh deactivatekan terus acc fB tuh!

ha amik kau,tu ha dia ayatnya
uwaaaaaa nangis!
bukan ape,kdg2 rumours2 yang sebegitu
bakal membuatkan kami gaduh2
tu je yang dia xnak jadi
sebab cakap2 orang nanti kita yang
tunggang langgang haishhh
*walaupun miss daff sendiri
taktahu kebenaran tu,hurmmm...

sabar je lah....





p/s:aduyaiiipun kalau deactivate acc tu nnt cmne ngn
ladang2 ternakan,cafe2 ku nnt??haihhhh..


Tuesday, September 13, 2011

cik lalat & incik langau...

hai peeps...
kalau kamu2 selalu dengar cite
'sang kancil dengan buaya'
yang cite lalat & langau pun ada tau..

Tapi harusla story line pun berbeza
*beza?memang beza..hakhak!
well kelihatan seperti cik lalat n incik langau itu
ada interest yang sama
eh kamceng wa cakap lu
sejak dua menjak ni la kan...


Lalat?
cam biasa la,naluri mereka kan sukakan
benda2 yang kotor dan suke pergi
buat kecoh dekat tempat2 yang bersih
haihh siap buat taik lagi tuh,
euwwwwwwwwwwww gelimat!

Langau??
alah adik beradik je kot,tak pun
sepupu sepapat mereka la agaknya
kalau kamu2 perasan nih incik langau akan ada kalau
ada bau2 best je,bukan kat bau je actually,
kat bangakai2 segala lah yang seangkatan dengannya...

Kalau korang bijak lagi pandai rasanya boleh teka
dan agak siapa golongan2 yang sedemikian rupa
ermm agknya boleh tak dianalogikan
dengan orang2 yang berhasad dengki
dan iri hati,serta kadang2 seperti mempunyai
agenda sendiri tetapi dengan menyakitkan hati
dan mengganggu emosi dan perasaan orang lain...

Hurm tambah2 sekarang dah banyak social page kan
yang paling banyak kat fb la,kan?
sape setuju sila angkat kaki!hik
masih tak faham dengan golongan itu
bila sendiri tak bahagia mula mencari
alasan memporak perandakan hal orang lain
kalau kamu betul2 bagus
okxpelakan
ni tak sangat pun!
ha kan dah terberlagak,kuikui....

kepada mereka2 diluar sana
sila la jangan jadi macam cik lalat
dan incik langau,
kalau dah tempat kamu kat tempat yang
malasnakcakaplakan
so duk diam2 kat situ
tak payah nak pergi buat hal n carik pasal
dengan orang lain plak...
sebab the thing is
aku kacau kau ke???







p/s: sick of u!

Sunday, September 11, 2011

6 peratus....

Aduyaiiipunnn
salam hari Isnin
sejak dah bergiat dengan kerja yang
tak seberapa banyak kerja ni ha
maka dengan rasminya miss daff kembali aktif
dengan aktiviti game2 dan komen2
facebook yang tak seramaimanayangnakkomen pun
huahuahuahua...

Tengok berita tak?dengar radio x?
ada dapat message kat fon tak??fb??
haihh confirm la ada kan kamu2?
sila jangan tipu,haip2!

"Digi: RMO. Effective 15/09/2011, prepaid reloads and prepaid
SIM packs will be charged 6% service tax.
Please visit digi.com.my for more info"

nampak tak 6% tu?nampak x?huhuh
abis la,pasni semua kena charge
da la kome ni belum khoje lagi,
tak bleh pkai handphone da la pasni
kena gayut guna public phone
hehehe senang kumpul duit syiling kan???
tak payah nak message,sile la dtg umah
terus boleh
borak2sampaipagitakkenacharge
kuikuikui.....

Govt ni macam2 kan?
jap tax ni,jap service ni huhuhuhu...
Xpela,dari duk condemn2 bagai
baik la kite berjimat cermat pasni
supaya kurangkan penggunaaan topup tu ha kan?





p/s:redha je lah!

Friday, September 9, 2011

menunggu......

Salam aidilfitri again
sebab semua pun still dalam mood raya kan...

Haihh currently working part time as
a clerk,luckily with my bro-in-law..
sebab senang nak quit kalau dah dipostingkan..
Talking bout posting,
don't have any idea when it will be
trying so hard waiting n waiting
till i decide to work....

At least dapat sket income walaupun tak banyak
dari lepak buang masa je kan?
tapi tak faham juga,mengapa lambat sangat
dah ai posting nih...
tapi yang single macam miss daff orait lagi,
KPLI intake biasanya ramai yang dah berkeluarga
tu lagi difficult to them
banyak yang kena tanggung,sebab kebanyakkannya dah
keje sebelum masuk KPLI ni
so kat diorg lagi kesian...

Miss daff?alhamdulillah,masih stay ngn family
dan si dia pun ada duk support jugak
kalau tak harus la kacau bilau
pape pun still waiting n waiting till now
hoping to hear gud news soon
Amin....







p/s:tak larat nak jawab soalan orang...