BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, September 9, 2011

menunggu......

Salam aidilfitri again
sebab semua pun still dalam mood raya kan...

Haihh currently working part time as
a clerk,luckily with my bro-in-law..
sebab senang nak quit kalau dah dipostingkan..
Talking bout posting,
don't have any idea when it will be
trying so hard waiting n waiting
till i decide to work....

At least dapat sket income walaupun tak banyak
dari lepak buang masa je kan?
tapi tak faham juga,mengapa lambat sangat
dah ai posting nih...
tapi yang single macam miss daff orait lagi,
KPLI intake biasanya ramai yang dah berkeluarga
tu lagi difficult to them
banyak yang kena tanggung,sebab kebanyakkannya dah
keje sebelum masuk KPLI ni
so kat diorg lagi kesian...

Miss daff?alhamdulillah,masih stay ngn family
dan si dia pun ada duk support jugak
kalau tak harus la kacau bilau
pape pun still waiting n waiting till now
hoping to hear gud news soon
Amin....







p/s:tak larat nak jawab soalan orang...



2 orang bagi komen beliau:

Miss Koko said...

juga menunggu2 dan menunggu dan menunggu...sobbbb2 =(

dafFodiLs (",) said...

kan?sangat la perlukan kesabarn kite nih..koko bile posting?any news x?