BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, September 11, 2011

6 peratus....

Aduyaiiipunnn
salam hari Isnin
sejak dah bergiat dengan kerja yang
tak seberapa banyak kerja ni ha
maka dengan rasminya miss daff kembali aktif
dengan aktiviti game2 dan komen2
facebook yang tak seramaimanayangnakkomen pun
huahuahuahua...

Tengok berita tak?dengar radio x?
ada dapat message kat fon tak??fb??
haihh confirm la ada kan kamu2?
sila jangan tipu,haip2!

"Digi: RMO. Effective 15/09/2011, prepaid reloads and prepaid
SIM packs will be charged 6% service tax.
Please visit digi.com.my for more info"

nampak tak 6% tu?nampak x?huhuh
abis la,pasni semua kena charge
da la kome ni belum khoje lagi,
tak bleh pkai handphone da la pasni
kena gayut guna public phone
hehehe senang kumpul duit syiling kan???
tak payah nak message,sile la dtg umah
terus boleh
borak2sampaipagitakkenacharge
kuikuikui.....

Govt ni macam2 kan?
jap tax ni,jap service ni huhuhuhu...
Xpela,dari duk condemn2 bagai
baik la kite berjimat cermat pasni
supaya kurangkan penggunaaan topup tu ha kan?





p/s:redha je lah!

2 orang bagi komen beliau:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

wahhh kome udah ghoje yerk! boleh le belanje teman weyhh! haha

dafFodiLs (",) said...

teman keje ciput aje weyhhhh..insyaAllah,tpi kome kena belanaj teman dulu la ye???hahaha