BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, September 13, 2011

cik lalat & incik langau...

hai peeps...
kalau kamu2 selalu dengar cite
'sang kancil dengan buaya'
yang cite lalat & langau pun ada tau..

Tapi harusla story line pun berbeza
*beza?memang beza..hakhak!
well kelihatan seperti cik lalat n incik langau itu
ada interest yang sama
eh kamceng wa cakap lu
sejak dua menjak ni la kan...


Lalat?
cam biasa la,naluri mereka kan sukakan
benda2 yang kotor dan suke pergi
buat kecoh dekat tempat2 yang bersih
haihh siap buat taik lagi tuh,
euwwwwwwwwwwww gelimat!

Langau??
alah adik beradik je kot,tak pun
sepupu sepapat mereka la agaknya
kalau kamu2 perasan nih incik langau akan ada kalau
ada bau2 best je,bukan kat bau je actually,
kat bangakai2 segala lah yang seangkatan dengannya...

Kalau korang bijak lagi pandai rasanya boleh teka
dan agak siapa golongan2 yang sedemikian rupa
ermm agknya boleh tak dianalogikan
dengan orang2 yang berhasad dengki
dan iri hati,serta kadang2 seperti mempunyai
agenda sendiri tetapi dengan menyakitkan hati
dan mengganggu emosi dan perasaan orang lain...

Hurm tambah2 sekarang dah banyak social page kan
yang paling banyak kat fb la,kan?
sape setuju sila angkat kaki!hik
masih tak faham dengan golongan itu
bila sendiri tak bahagia mula mencari
alasan memporak perandakan hal orang lain
kalau kamu betul2 bagus
okxpelakan
ni tak sangat pun!
ha kan dah terberlagak,kuikui....

kepada mereka2 diluar sana
sila la jangan jadi macam cik lalat
dan incik langau,
kalau dah tempat kamu kat tempat yang
malasnakcakaplakan
so duk diam2 kat situ
tak payah nak pergi buat hal n carik pasal
dengan orang lain plak...
sebab the thing is
aku kacau kau ke???







p/s: sick of u!

2 orang bagi komen beliau:

oshinz said...

hehehehe... biasa la tu. sebab jeles kot, that's why mereka buat camtu. tak habis-habis nak hasad dengki..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

ayyo!
banyak la taik lalat kat u nnt eh? manissss gitu! hahaha..sabaq weh..jangan jadi 2 x 5 sudah..stay cool! be brilliant! hihihi