BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, July 24, 2011

remove n block

huahuahua...
u've made my day babe!
u're my laugh dose!

ngeng punya budak
ntah la hape yg tak puas hati
tu ye ngan i?
u rasa i best eh??
*gile perasan jugak...
hahahah thanx if u feel me that way
i don't care act
suke hati kau la nyah...

haih saya semakin tidak memahami kamu
ye wahai miss yang agak2
perasan 'syantek' la sanggattt kan
dah tau tak suke yang ko pegi
add dulu ape hal?
salah dakukah?
eee saya sebagai seorang manusia
biasa hanya memenuhi kehendak
dan permintaan kamu je
kamu kan nak stalk ai,
haa so ai bagi la peluang dah tu
alamak tu pun salah ai lagikah??
kuangkuang!

tak faham ngan manusia nih
bila senyap cakap looser
bila cakap kang rasa macam kita bodoh
sekali,
dah kalau tak suke sila la
pergi jauh2,
saya tak kesah la kamu nk block ke
nak remove ke
that's urs!

let me tell u sumthing
u did it,then u hurt urself
i'm not d one who looking up for u
who add u at d first time
u done it,and now u hurt when
u saw me post this and that
haiiishhh because of that la
i think that remove and block button
is already there
so that u can use it wisely....
i'm not going to lose anything
if u just wanna tell ur friends
i this and that,
go ahead!
i noe that i'm on d right path,
so u're nothing to me...
GTH!!!




p/s: ya Allah,kau tenangkan lah hatiku,kau selamatkanlah
aku dari terjebak dengan orang2 yang sebegini...Amin...

Monday, July 18, 2011

Be you, and be okay with it ヅ

baru lepas hujan
syiok bau lepas hujan
huh!
beratnya hati
kepala pun begitu
banyak sangat soalan
siap dengan pelbagai kata kerja
ermm tanda seru nak join sekali tak??

tapi....
saya suka quote di atas
"be u,and b okey with it"
jadi diri sendiri
whatever happened pun still
kena faces that thing +vely
kekadang kalau terlalu banyak fikir yang
bukan2 pun yang betul jadik salah...

hurm masih tak faham dengan seorang
'budak'
yup, i can call her that coz
she is really2 into it
fb war,hahah lawak dik
banyak2 sabar,terimalah kenyataan
belajar jadi dewasa okey!
jangan biar saya menjadi kurang dewasa
dengan sikap2 kamu...

kalau mula2 dulu saya tak boleh nak terima
kenapa kamu kena muncul dalam
semula dalam hidup saya
depan mata saya
dengar cerita kamu sini sana
tapi saya belajar
experiences make me grow and learnt
and i'll be matured enough to
face with you,to face all the things u wrote
tak guna kamu nak show off semua
u're nothing to me and i really don't care!

saya taknak jadi orang lain
sebab semua pun orang lain dah jadi diri mereka
hurmmm jadi diri sendiri
dan be okay with it!






p/s:untuk kamu,be matured dik
*kalau la saya boleh cakap depan dia....








Wednesday, July 13, 2011

kalau la ia semudah ABC,sesenang 123




p/s: penat

Sunday, July 10, 2011

X darab X = ...

Hye peeps
entry pagi di pagi hari
nampak sangat
terdapat banyak lebihan masa miss daff
ye di kala dan ketika ini
maka wujudlah entry merepek
merapu yang seperti ini,haish...

hehehe dah puas pk nak letak title ape
at last,weeeeeeeee...
X darab X equal to Xkuasadua

Rasanya x2 itu seperti mempunyai mission
yang sama iaitu:
nak show off okeh!
takpe2 babe,
i don't care ea ea ea..
*ha kan dah terkeluar korea tu,ngekk...

Rasanya mission u ols accomplished kot,
tapi yang tak accomplished mission
korang nak tunjuk2 semua tu
sorry,i'm too GOOD untuk layan tu semua =)








p/s: bagus la kalau korang bleh kawan baik,i'm not into it =)




Monday, July 4, 2011

easy come easy go...

entry lewat malam
entah kenapa tetiba teringat kat semua
kawan-kawan
ye,saya rindu
rindu sangat2....

sekarang dah boleh kira berapa
kali jumpa diorang dalam setahun
masing-masing banyak hal
study,kerja,study lagi,then kerja
yang seharusnya la tak habis2...

Hurm tapi sedikit terkilan
dengan kawan-kawan sekolah
add je kat fb,tapi nak tegur harus la tak
entah kenapa,seperti ada gap
di situ,tak faham jugak..

Saya sombongkah??
kalau terasa saya seperti itu mintak tolong
tegur,saya manusia biasa
kadang-kadang terlupa jugak...
best friends saya busy agaknya
sampaikan tiada masa nak hangout
mungkin jugak faktor jarak
'jauhhhh' sangat kan??
*entry mcm emo je??hukhuk

layan ni dulu la eh
'i stalk ur profile when i miss u'




cumel kan lagu tu?
pengubat hati yg berduka lara
hahah ngek!








p/s: ape nak buat hurmmm???

Friday, July 1, 2011

Officially jobless!

yeehaaaa
ada tak sesiapa yang tak seronok
bila da abih study???
haish harus la takde kan
dah tak payah nak ngadap buku
nak ngadap laptop sampai
pening-pening,
tak payah nak construct ayat berbelit
n tak payah nak copy paste assignment
hahahahaha....

Yup,i'm officially jobless
ada sesiapa nak bagi i keje tak??huhuh
sekarang bila jobless,elaun pun tak masyuk
then harus la poket kering,waduh2....
harus berjimat2 nih..
*terfikir nak buat loan dengan ALONG?gile!hik..

Though it is permanently jobless
still risau jugak
no idea when the posting's result will
be out,huh so many rumours i heard
nervous yet happy too.....

Okey lah,xmau merepek2 dah
bubye!






p/s:makan tido je la keje saya sekarang,sangat tak sihat okeh!