BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, July 1, 2011

Officially jobless!

yeehaaaa
ada tak sesiapa yang tak seronok
bila da abih study???
haish harus la takde kan
dah tak payah nak ngadap buku
nak ngadap laptop sampai
pening-pening,
tak payah nak construct ayat berbelit
n tak payah nak copy paste assignment
hahahahaha....

Yup,i'm officially jobless
ada sesiapa nak bagi i keje tak??huhuh
sekarang bila jobless,elaun pun tak masyuk
then harus la poket kering,waduh2....
harus berjimat2 nih..
*terfikir nak buat loan dengan ALONG?gile!hik..

Though it is permanently jobless
still risau jugak
no idea when the posting's result will
be out,huh so many rumours i heard
nervous yet happy too.....

Okey lah,xmau merepek2 dah
bubye!






p/s:makan tido je la keje saya sekarang,sangat tak sihat okeh!

2 orang bagi komen beliau:

oshinz said...

wani tengah cari sape boleh tolong die lipat baju dengan kemas bilik. ha.. u bleh la mohon. bleh kite jumpe selalu. tapi gaji u kena runding ngan wanito eh. ehehe. i perantara je.

kOkO cokeLaT said...

oficially jobless earlier than u miss daff..hehehe