BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, June 29, 2011

Last,mau cepat2 habis!

30.06.2011
okeh harini saya ada exam
dan untuk kesekian kalinya
berharap bahawa ini adalah exam yang
terakhir
tak sangup den,haihhh!

Kursus Sistem Saraan Malaysia
tau x??tau?
huh semua pun kena nanti,
kalau tak nnt xleh confirm.....

Lepas dah berpinar2 mata membaca
segala perintah am bagai,
boleh pulak merapu merepek dengan blog,haishhhh
no idea apa yang masuk
almaklum la,exam ni takde JPU JSu bagai
JPA main belasah je ikutsukahati mereka
nak bagi soklan ape....

Mintak2 boleh lulus,tak payah nak amik
duatigaplohkali
letih nak baca,penat nak ingat,
jenuh nak spot soklan....
last day harini hanyalah exam,
nak habiskan cepat dan segera balik umah
mau jumpa chinta hati!





p/s: entry pepagi buta :D

1 orang bagi komen beliau:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

ouchhh! gud luck!nnt mai jmpa cinta hati kat ssini sama naaa :D