BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, June 27, 2011

Silent is d best way,n it's true!

Hye peeps...
entry crap mungkin
currently at Kuala Terengganu
attending my INDUKSI
3 hari...
bukan cerita induksi yang nak cerita
*lum start lagi
Tapi cerita perjalanan tuh
haish rasa mcm nak surrender dah tau x???
tau???
hampir 12jam dlm bas,naik kematu
dan montot ni ha,
sabar je la dan akhirnya
Alhamdulillah,safely arrived home
yipppppiiiiieeee!

That's another story,yang ni nak story lain pulak
hurmm betul la orang cakap
"kadang-kadang diam tu lagi baik"
n it work okeh!
dan saya tak lagi sakit hati
tak sakit mata
pejam mata dan sabar....

That's why akhirnya miss daff buat tu
pejam mata,block semua,
jangan bagi nampak sikit pun,
dan hasilnya sangat tenteram...

Mungkin niat dia baik,dan niat miss daff juga
tapi kekadang tersasul bahasa bila tak dapat control jiwa
bila misundertsand berlaku,maka mula la terlepas bicara
hurmmm past is past...
don't want to keep on thinking about it
wish US happy ya!




p/s: i will b fine =)

2 orang bagi komen beliau:

oshinz said...

tindakan yang bagus sis. bijak bijak!!

dafFodiLs (",) said...

yup,sile clap utk saya =)