BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, July 30, 2010

hari ini hari sabtu tapi saya sekolah!

Ermm salam satu malaysia hokey
cam biasa lah belog sudah semakin terabai
lantaran terlalu banyak lagi kerja2 yang lain
komitmen sudah bertambah
eisshh tak suka pun ada kot...
Haa ni pun sebenarnay miss daff dalam kelas kihkih
sempat pulak berblogging,
sempat pulak nak angkut lappy bwk kls
reason???
huahuahu ada presentation maa
kalau tak alamat la miss daff nak ngankut lappy
yang maha berat nih ke kelas...

Okey2,arini sabtu tapi kena sekolah
replacement untuk cuti raya
nasib baik ari ni last day replace
da la penat semalam masih lagi bersisa
petang around 4pM baru sampai umah
pulang dari BIG...
alhamdulillah selamat pergi dan pulang
yang dikhabarkan sangat la teruk but
bila dah pegi takde la seteruk yang disangka
okey je cuma ada certain thing yang tak okey tu
kira halal la eh...
kulit menjadi kering dan da tinted gak sket hehe
simptom2 demam sudah kelihatan,
but stand still lagi k..

okey,better stop here,
banyak mau story tapi
tiada tenaga di jari jemari hehe
poyossss ok!
heheh...

p/s: mau balik umah sebelum puasa tapi.....

Saturday, July 24, 2010

rindu kamu!

terasa seperti mau pulang
sebab saya suda rindu..
Dengan?
Dia la!kihkih...
Kalau dekat xlarat nak gaduh
Hari2 jumpa perang dunia je la
But now da jauh
Ha padan muka!
Nak suh dtg pun jauh bebenor,
Isk isk sabau je la...

P/s:fon xbleh bwk during d big,how2??

Thursday, July 22, 2010

Entry di hari pagi jumaat...

Phewww salam...
Rindu sama in belog,dah lama tak dapat
update cite di sini..
Okeh,straight to the story la eh,
today is friday,n cam biasa la negeri2 di pantai
timur akan ber'weekend' hehe..
terasa kekok sebenarnya bila weekend di
hari jumaat ngan sabtu...
but have to b familiar wif it...

Heheh cite best, last tuesday
siap p picnic kat Sekayu Waterfall babe,
sangat heaven...
sebab cuaca kat cni teramat2la panas tambah2 lagi dekat
dengan pantai yang dengan secara tidak langsungnya
menjadikan udara sekeliling ni sangat2 la panas..huh!
*dah macam sains la plak!

Back to d story,pergi ramai pepagi around 8.30
ingatkan dekat rupanya mak aiii jauh jugak..
sejam lebih dari kuala terengganu,
tapi berbaloi sebab best...
plan asal yang tidak mahu mandi telah bertukar
tadddaaaaaa!
Sangat best,pegi ramai2 then around 1pm
gerak balik ke k.tganu....

Ermm tapi yang xbest,next wik on 27th till 30th
harus pegi ke BIG...
ye besar punya hahah..
BIG stands for Bina Insan Guru,kat pantai la jugak
nanti,huahuahua takuttttt...
tapi harus kuatkan semangat,
*kalau xmo p sile blah ye miss daff!

Hah kalau sambung cite ni confirm 3 hari 3 malam pun
belum tentu abis tau,lantaran gian mahu berblogging
tapi connection yang terrible menjadikan
kemalasan yang terlampau dan bila sekali update,
semua mau cite...
*eh tersambung lagi plak!

okey,gtg..daaaaa!


p/s: mau upload picca tapi connection yg limited,sorry!

Sunday, July 11, 2010

There are a lot to write but.....

Banyak sangat mau story
Banyak cerita yang nak dikongsi
Tapi masa sangat mencemburui
Tiada masa untuk hapdate,
Sorry dear blog bebeh!
Dan saya juga rindu
Rindu home sweet home sebab study kali ni
Sangat jauh,susah mau balik..huhu..baru tau feeling orang study jauh..
saya juga rindu dia.full stop!


P/s: tiada pesanan penaja=)