BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, July 30, 2010

hari ini hari sabtu tapi saya sekolah!

Ermm salam satu malaysia hokey
cam biasa lah belog sudah semakin terabai
lantaran terlalu banyak lagi kerja2 yang lain
komitmen sudah bertambah
eisshh tak suka pun ada kot...
Haa ni pun sebenarnay miss daff dalam kelas kihkih
sempat pulak berblogging,
sempat pulak nak angkut lappy bwk kls
reason???
huahuahu ada presentation maa
kalau tak alamat la miss daff nak ngankut lappy
yang maha berat nih ke kelas...

Okey2,arini sabtu tapi kena sekolah
replacement untuk cuti raya
nasib baik ari ni last day replace
da la penat semalam masih lagi bersisa
petang around 4pM baru sampai umah
pulang dari BIG...
alhamdulillah selamat pergi dan pulang
yang dikhabarkan sangat la teruk but
bila dah pegi takde la seteruk yang disangka
okey je cuma ada certain thing yang tak okey tu
kira halal la eh...
kulit menjadi kering dan da tinted gak sket hehe
simptom2 demam sudah kelihatan,
but stand still lagi k..

okey,better stop here,
banyak mau story tapi
tiada tenaga di jari jemari hehe
poyossss ok!
heheh...

p/s: mau balik umah sebelum puasa tapi.....

0 orang bagi komen beliau: