BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, August 7, 2010

masih tidak berkesempatan...

yup,still banyak yang pending
anything and everything
masih tidak berkesempatan untuk
story morry di sini..
keletihan otak pun ye jugak
mengakibatkan jari jemari tidak lagi
mampu menaip setiap patah kata
yang ada dalam otak nih.....

Bercerita mengenai kesempatan nih,
korang2 ada tak ape2 yang korang rasa
nak sangat buat tapi still takdapat buat???
macam miss daff nie, sejak2 dah study balik
ni rasa macam banyak sangat yang pending,
tak dapat and xde masa nak buat....

Okeh,got to go...
tiada mood untuk bercerita panjang,
tapi mood happy sikit tetap ada
sebab bleh hapdate cerita di sini...
phewww lega!


p/s: still xde masa nak balik rumah,home sweet home =(

1 orang bagi komen beliau:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

nak sangat habes study cepat2. tapi tau tak mampu nak buat. nyampas!!