BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 23, 2010

sukanya bila dia ceria....

Salam babe
tiba2 rasa cam kekok nak type
ayat2 di sini, letih fikir ayat nak start huahua...

Arini tersangat la ceria plus2,
sebab???
hahah umah sewa di sini dah ada streamix..
so??ha boleh la meng'online'kan diri
duapuluhempatjamtanpahenti...
ha boleh gitu??

Sebelum ni juz depends on broadband yang agak semput,
so sangat bersyukur finally we've got it..

Okeyh,seperti dalam entry sebelum2 ni miss daff
gtau banyak sangat benda mau hapdate kan??
then bila dah ada masa and connection yang excellent
sume benda2 alah tu hilang begitu saja
lupe sudah mau hapdate ape..kihkih...

Cuma yang paling latest is SBE
ok, sBe stand for 'scHool baSed eXperiEnce'
Haa first day masuk pun dah kena relief kelas
yang paling tak larat bila kena relief kelas
standard 1,2 & 3...
eeee kenakalan beliau mengalahkan spesies2 lain huh!
nasib la tak lama, juz do some of fun english activities,
then half an hour tu berlalu begitu saja,hehe...
so dah ada experience tang tu,sikit ni..at least ok!
tak sabar nak habiskan this week
then another week left before i can go back home
i miss everything, seriously!

Dalam hati selalu je berdoa cepat-cepatla habis minggu ni,
i wanna go home!!!!
okey la,wanna off to bazar rite now
looking for something best to eat for fasting,
*at least yang macam selalu mak masak kat umah isk isk..
bubye!


p/s: miss my home sweet home, 'dia' juga!





3 orang bagi komen beliau:

syafawani said...

ouchh..statement warna ijo tuu sangat menarik..muahaha

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

yeayea.. balek kampung boleh date. hahaha.

dafFodiLs (",) said...

wani & oshinz: weh apsal kamu2 ni bleh tau nih???haha ngedate ape bln2 pose nih,ad yg kena lempang free..hehe