BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, August 28, 2010

Bila fikiran dan hati tak mahu bergabung....

Salam sunday semua
baru balik kelas hari nie
sedikit happy jugak sebab after sBe
semua orang tak ada mood mahu study di dalam kelas..
reasonn??
bukan sebab sudah excited mahu mengajar
tapi sudah seminggu balik sekolah awal
biasa la sekolah rendah kan balik awal
then balik still ada masa untuk tido
*kalau tak ada masa pun buat2 ada masa untuk pejamkan mata,hehe

Tadi pagi back to the iPg,muka
sorang-sorang toksah cakap banyak la
nampak sangat malasnya uolss..
but somehow sedikit happy sebab this week maybe
we ols takkan ada banyak kelas sebab
most of the lecturers involves to construct
the questions for d coming exam..
so happy together!heeh..

Okeh niat di hati nih sebenarnya nak wat assignment
tapi dah terlencong,haish susah nak elak maa..
hee sempat lagi merepek2 di belog,
menghapdate status di fb,
berchitchating lagi tuh...hehe
bila dalam kepala dah teringat rumah je
ini la hasilnya....

video

*layan,grab kat fb tadi..hehe sorry tuan punya!


p/s: bila hati dan kepala tak mahu bergabung,inilah hasilnya!

0 orang bagi komen beliau: