BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, August 26, 2010

Fasa pertama dah setel,fasa kedua lepas raya...

Huargggghhhh...
ada masa untuk hapdate ceghita evenassignment
berlambak-lambak tak hengat dunia
ingat buka lappy dengan harapan
mau menyiapkan assignment yang tertangguh
tapi seperti biasa tak dapek den nak nolong..

sementara amik mood untuk wat benda alah itu
merepek lah sekejap di belog yang tak seberapa ini..
okeh fasa pertama SBE dah abis,last day hari nie
so far it just fine wif me
observed je pun,nothing much to do
relief class, then observe cekgu teaching dalam kelas
haa cekgu praktikum juga ada
so mengambil kesempatan meng'observe' beliau,
eh bukan beliau,
the way he teach la...haha...


*di sinilah tempat saya lepaking

Its actually a new school,
there are only 3oo++ pupils plus with 31 teachers
not a big no right?
paling suka kat sekolah ni ialah toiletnya,
*ish mcm xde tempat lain ke??
jangan tak tau sekolah nie menang tandas terbersih
peringkat kebangsaan ye..
Erm tapi agak terpencil sekolah nie,
ye la sekolah di kawasan kampung kan,
mostly parents is only work as a
farmer and fisherman..

Sekarang tak banyak yang boleh di'observed' sebab
rata-rata cekgu tengah busy dengan
UPSR..erm tapi kesian jugak kat budak2,
after raya terus exam,haish almaklumla
budak2 bila dah cuti raya bila balik
sekolah sume dah ilang..at least need another week
to refresh them with all da important thing..
Tue ceghita budak yang nak exam,
bila masuk kelas tahap satu
waaaa happening sangat...
seronok tapi at d same tyme penat
huarghh tambah2 bulan puasa kan,
kering tekak nak cakap bagi diorang diam...
hurm da abis 1 minggu ni,continue a week after raya..
hurmm gtg lah,sudah banyak membebel...


p/s: tak sabar nak abiskan minggu depan..


0 orang bagi komen beliau: