BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, June 14, 2012

lembik...

ye saya adalah seorang yang lembik
uwaaaaaaaaa...
have to attend 3 days sports courses 
selepas itu terasa seperti mahu tercabut tulang
segala bagai ni ha...

its all because of the 
'kursus latihan 1 Murid 1 Sukan'
kena main badminton je pun tapi mak aii
penat dan sakit badannya seperti
main semua sports yang ada...

today is the last day
badan dah suam2 kuku,
suara dah jadi rock,
jalan pun dah macam orang tua
tapi alhamdulillah ia adalah fun
hilang jap stress kat sekolah
esok harus kembali ke sekolah
luckily its Friday
means i can go home again!
yippieee....



p/s: nampak sangat kurang stamina kan?


Saturday, June 9, 2012

belum setahun...

hye there
cuti 2 minggu dah sampai ke penghujungnya
sat2 lagi dah kena gerak balik Bera
hurm sekarang sedang gigig mencari feeling
untuk kemas2 dan berangkat pulang...
*sindrom biasa bila bercuti lama di rumah...lalala

eh bukan nak story yang tu 
tu pendahuluan ye..hehe
ermm tadi duk online tetiba ternampak satu 
post cikgu KPLI juge,
rezeki dia bila dapat bertukar dari sek
SJKC ke SK
hurmm tetiba terfikir nak tukar jugak
tapi baru beberapa bulan je bertugas di sjKc tu
baru nak serasi bersama,cewahhhhh..
in terms of food and language,
food semestinya la kena tapau dari luar,
bahasa?sekarang belum boleh cakap lagi,
cuma selalu dengar n skrg dah boleh 
faham sikit la,sikit je okeh!
pupils?ermm tu class control rasanya masih lagi weak
kena improve lagi pasni...haihh banyak cabaran 
berada di sekolah cina ni,sabar je lah...

belum setahun pun lagi
dalam hati rasa seperti masih mau bertahan di situ
insyaAllah,tabahkan hati kuatkan semangat
kalau dah kahwin?
hehe yang tu belakang cerita...



p/s: mau pergi bersiap2...