BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, June 9, 2012

belum setahun...

hye there
cuti 2 minggu dah sampai ke penghujungnya
sat2 lagi dah kena gerak balik Bera
hurm sekarang sedang gigig mencari feeling
untuk kemas2 dan berangkat pulang...
*sindrom biasa bila bercuti lama di rumah...lalala

eh bukan nak story yang tu 
tu pendahuluan ye..hehe
ermm tadi duk online tetiba ternampak satu 
post cikgu KPLI juge,
rezeki dia bila dapat bertukar dari sek
SJKC ke SK
hurmm tetiba terfikir nak tukar jugak
tapi baru beberapa bulan je bertugas di sjKc tu
baru nak serasi bersama,cewahhhhh..
in terms of food and language,
food semestinya la kena tapau dari luar,
bahasa?sekarang belum boleh cakap lagi,
cuma selalu dengar n skrg dah boleh 
faham sikit la,sikit je okeh!
pupils?ermm tu class control rasanya masih lagi weak
kena improve lagi pasni...haihh banyak cabaran 
berada di sekolah cina ni,sabar je lah...

belum setahun pun lagi
dalam hati rasa seperti masih mau bertahan di situ
insyaAllah,tabahkan hati kuatkan semangat
kalau dah kahwin?
hehe yang tu belakang cerita...



p/s: mau pergi bersiap2...

0 orang bagi komen beliau: