BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, May 24, 2012

26th May - 10 June 2012

Hip hip hoorrayyyy!
ada apa dengan itu date ha?
haihhhh bagi orang2 yang 'bersekolah'
memang sangat2 menantikan tarikh ini
betul kan?kan kan kan?

Okey,tu tarikh cuti sekolah ye
bukan tarik preparation nikah2 kahwin2 ye hehe
owh ye,memang dapat banyak wedding 
invitation,start je holiday terus 
full with all those invitation...

The first week of my holiday will starts with
percutian di port dickson dulu,
haihh terpaksa menerima pelawaan 
kakakku,hahaha...
alang2 cuti apa kata bercuti je betul2
menghabiskan duit yang mana ada
*cuti kali ni memang tepat2 lepas gaji....abisla..huhu

Secong round,insyaAllah akan ke Kelantan and Kedah pulak
got wedding invitation there,
memang cuti kali ni sangat2 dimanfaatkan la ye..
Selamat bercuti!



p/s: packing mcm dah xmo balik sini dah,hahaha..bye!

0 orang bagi komen beliau: