BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 22, 2012

Episod berseni...

Entry sebelum tidur
just a short one

DSV stands for Dunia Seni Visual
haih it is for KSSR la,
i.e for year 1 and 2,next year will be year 3 and so on
so forth..ianya adalah suatu yang 
sangat melecehkan...

Kalau dulu cikgu cikgi kita just bagi 
drawing block, and color pencil
ha color la kaw lukisan tu sampai siap
xde la yang nak heran sangat
tapi sekarang
makkkk aiiiii...buat seni pun nak evidence
 bagai,kena make sure budak tu dapat catch up sampai
band berapa
*samapai sekarang still blur dengan band2 itu,muahahaha...

Okey, hari ni gigih sikit
balik sekolah around 4pm pegi beli kertas warna
cari2 kotak ubat gigi
sebab esok nak buat seni dengan tajuk 
model kenderaan: bas
huahuahua pening bila memikirkan kena buat 
dengan budak year 1 yang ntah boleh faham ke tak
ku cakap ape nanti...heheh hentam saja la labu....

dah dapat semua so cikgu kena prepare sikit
buat la contoh apebenda yang nak dibuatnya
camane nak buat itu basssssssss....
so godek2,gunting2 and gam2 maka terhasilla
hasil yang saya kira tak berapa nak seni sangat pun
hahahaha...
saya bukan major seni dan tangan tidaklah berapa nak seni...hik
so inilah hasilnya...

Since dah ajar seni ni,buat2 la yang seperti
anda berseni walaupun hakikatnya tak seberapa sangatpun
tapi untuk menjadikan p&p tu namapk best,
so tecer kecik ni kena buat2 best la ye dak?
okey la,tu je nk show off pun hahaha....
sengal!

Ni half way,belum ada pintu ini bas...haha


p/s: ok bye,sok petang ada tuisyen
kena tido awal...ngeng









3 orang bagi komen beliau:

sea_lavender said...

hee comey kete tu~~

oshinz said...

macam warna bas ukm je?!!! hehehehe.

Cik Yanie (",) said...

heheh...tq Sea Lavender,hasil yang tak berapa nak berseni...

oshinz:huahuahua u cakap baru perasn seh,nmpk sgt rindu ukm kot...muahaha...