BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, June 20, 2010

Selamat hari lahir untuk kamu!

Mau wish
Selamat Hari Lahir untuk insan tersayang
my Abah a.k.a Razhali Abd. Karim
yang dilahirkan pada
19 Jun 1958!
Tq for listening and caring,
for giving and sharing,
and especially for juz being you
Oopss btween Selamat Hari Bapa juge!

Secondly, my bufday wishes towards my beloved
mr.darl a.k.a Mohd Shawal
21 Jun 1987!
Selamat hari lahir untuk kamu,
tq sebab kamu adalah teman untuk saya ketawa,
kamu juga teman yang buat saya menangis..
tq for always being here for me!




p/s: Semoga kamu2 panjang umur,dan dimurahkan rezki
and may god bless u in every step taht u take,aminnn!

Thursday, June 17, 2010

Count for d day =))

1, 2, 3
Not only you and me..
kata count kan,so tu pepagi
enrty pun da start belajar mengira ok..
hehe tipu2,tu lirik lagu britney lol!
Cam biasa semua pun mesti dapat agak punya kenapa
tetibe wujud entry kira mengira nih,
kira untuk kawen kah???haa i likeeee...*ee gatai sudah!

Act Miss daff ada beberapa hari lagi, at least seminggu kot
untuk miss daff wat preparation untuk ke KPLI,
I'll be go to Terengganu for the course,
owh between, miss daff juga dapat DPLI..
hurm sangat bersyukur sebab kedua-duanya sangkut,
memang rezeki miss daff kot, tapi tak lupe congratz jugak
untuk semua coursemate BA ELS UKM yang dapat further
KPLI & DPLI nih, ada jugak yang still dalam dilema
nak choose yang d best one,
and I've decided mine already....
So maybe on 26/27th June will be go there,
duapuluhlapanharibulanenamduaribusepuluh
will b the registration...

Itu countdown yang pertama,
next miss daff countdown untuk bufday dia
rasanya tinggal lagi beberapa hari sebelum
duapuluhsatuharibulanenamduaribusepuluh
got it??hehe....
masih belum fikir mau bagi present ape,
kalau tanya dia dah confirm request sportrim kete itu dan ini
aduyai kopak den...hehe..

Dalam miss daff happy2 countdown itu dan ini,
a bit unhappy pun ada jugak sebab
terpaksa berpisah lagi dengan family,
bukan tak biasa cuma dah lama meninggalkan alam2 duk hostel
semenjak dua menjak ni kan,itu yang jadi susah sikit..
dengan dia pun sama,dia sudah start cakap itu dan ini
agaknya sebab fobia dengan sume yang dia dah lalui
sebelum ni kot,sangat risau takut dan bimbang itu terjadi lagi..
But he is matured already, hope nothing bad won't happen
between us, doakan yang baik2 ye??
sometimes i think that this is the best for us
masa untuk menguji kejujuran dan kesetiaan
kamu dan juga kamu!




p/s: feelings like there's a butterfly in my stomach,hik!

Sunday, June 13, 2010

A gud news on a monday morning,alhamdulillah!!

Salam sume
well seperti yang sedia maklum
dari title entry pun dah boleh agak
muka miss daff yang berseri-seri,
senyum sampai ke pipi dari pagi sampai petang
eh lum petang lgi hokey!
*let's see how far the smile will goes..

Straight to the point,arini da keluar result
untuk interview KPLI yang pernah miss daff pegi tu,
anyway kalau dah rezeki memang tak ke mana kan,
so i've got it, alhamdulillah,syukur!
Act miss daff tidak terlalu berharap dengan KPLI nih
sebab masa pegi interview tu pun jawab sekadar yang mampu,
tak confident pun..
Orang kata KPLI susah nak dapat,so that's why
miss daff xmau berharap setinggi awan,
and dah siap set mind awal2
"kamu tak boleh berharap sangat dengan KPLI tu ye"
Now dah dapat,memang rezeki..

I'll be back to school on 28th June 2010,
setahun saja, tapi mak aii nak start mengadap buku balik
adussh rasa macam ada batu nak hempap atas kepala,
*sebab miss daff malas baca buku hikhik!
hope everythings will b fine..
So miss daff dah kena start prepare macam2,
lappy harus kena servis,
lepas grad dah lama x servis haha
have to pack up many things,
huh serabut..
2 weeks left till d day..



p/s: tp still dlm dilema jgk..kP or dP??


Sunday, June 6, 2010

perlu ke saya buat begitu utk dapatkan kawan2 saya semula??

hai all,
pejam celik pejam celik da bulan jun pun
eh tp ape kaitannya??
lari topik sudah..

owh tanpa disedari dah agk lama x hapdate ini belog
xde idea maa,taip 1 2 baris trus xde mood,
ayt lintang pukang tah hape so better xpyh
la nak menaip entry mcm blogger tegar yg len eh??
hehe...

Last weekend on saturday,
my friends
owh si dia & si dia
act diorang2 adalah bestfriends miss daff
mereka telah hang out together2
tanpa memberitahuku,dan juga tanpa mengajakku,
huh!perlu ke terasa?
tah bagi korg2 mesti xde pape issue kot tapi for me
as a gud friends that we were used to b,
plus we all haven't met quite long time
so rasanya tak slh pun klu gtau kalau nk hang out,
dapat ke tak dapat pegi belakang cite kn??

Citenya bkn sbb kuar tu sgt cuma yang miss daff terkilan sket
sejak2 miss daff da tak dengan 'kwn yg lama' tu
miss daff punye relation ngn member2 len
cam sedikit renggang,sedikit ke??
banyak la jgk cuma tak mahu fikir2kan
sangat so juz let it b..





p/s: Kadang2 terfikir perlu ke miss daff break off dgn dia untuk
dapatkan kawan2 baik semula??