BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, June 13, 2010

A gud news on a monday morning,alhamdulillah!!

Salam sume
well seperti yang sedia maklum
dari title entry pun dah boleh agak
muka miss daff yang berseri-seri,
senyum sampai ke pipi dari pagi sampai petang
eh lum petang lgi hokey!
*let's see how far the smile will goes..

Straight to the point,arini da keluar result
untuk interview KPLI yang pernah miss daff pegi tu,
anyway kalau dah rezeki memang tak ke mana kan,
so i've got it, alhamdulillah,syukur!
Act miss daff tidak terlalu berharap dengan KPLI nih
sebab masa pegi interview tu pun jawab sekadar yang mampu,
tak confident pun..
Orang kata KPLI susah nak dapat,so that's why
miss daff xmau berharap setinggi awan,
and dah siap set mind awal2
"kamu tak boleh berharap sangat dengan KPLI tu ye"
Now dah dapat,memang rezeki..

I'll be back to school on 28th June 2010,
setahun saja, tapi mak aii nak start mengadap buku balik
adussh rasa macam ada batu nak hempap atas kepala,
*sebab miss daff malas baca buku hikhik!
hope everythings will b fine..
So miss daff dah kena start prepare macam2,
lappy harus kena servis,
lepas grad dah lama x servis haha
have to pack up many things,
huh serabut..
2 weeks left till d day..



p/s: tp still dlm dilema jgk..kP or dP??


1 orang bagi komen beliau:

syafawani said...

uu..congrats~but i think its better for u to choose KPLI instead of DPLI..bukan ape..budak sekolah menengah skang banyak yang samseng lagi susah maw jaga kot..huhu