BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, June 6, 2010

perlu ke saya buat begitu utk dapatkan kawan2 saya semula??

hai all,
pejam celik pejam celik da bulan jun pun
eh tp ape kaitannya??
lari topik sudah..

owh tanpa disedari dah agk lama x hapdate ini belog
xde idea maa,taip 1 2 baris trus xde mood,
ayt lintang pukang tah hape so better xpyh
la nak menaip entry mcm blogger tegar yg len eh??
hehe...

Last weekend on saturday,
my friends
owh si dia & si dia
act diorang2 adalah bestfriends miss daff
mereka telah hang out together2
tanpa memberitahuku,dan juga tanpa mengajakku,
huh!perlu ke terasa?
tah bagi korg2 mesti xde pape issue kot tapi for me
as a gud friends that we were used to b,
plus we all haven't met quite long time
so rasanya tak slh pun klu gtau kalau nk hang out,
dapat ke tak dapat pegi belakang cite kn??

Citenya bkn sbb kuar tu sgt cuma yang miss daff terkilan sket
sejak2 miss daff da tak dengan 'kwn yg lama' tu
miss daff punye relation ngn member2 len
cam sedikit renggang,sedikit ke??
banyak la jgk cuma tak mahu fikir2kan
sangat so juz let it b..





p/s: Kadang2 terfikir perlu ke miss daff break off dgn dia untuk
dapatkan kawan2 baik semula??






2 orang bagi komen beliau:

syafawani said...

emm..think bout it again n again..

dafFodiLs (",) said...

i'l think bout it very cook-cook..hehe..