BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, June 17, 2010

Count for d day =))

1, 2, 3
Not only you and me..
kata count kan,so tu pepagi
enrty pun da start belajar mengira ok..
hehe tipu2,tu lirik lagu britney lol!
Cam biasa semua pun mesti dapat agak punya kenapa
tetibe wujud entry kira mengira nih,
kira untuk kawen kah???haa i likeeee...*ee gatai sudah!

Act Miss daff ada beberapa hari lagi, at least seminggu kot
untuk miss daff wat preparation untuk ke KPLI,
I'll be go to Terengganu for the course,
owh between, miss daff juga dapat DPLI..
hurm sangat bersyukur sebab kedua-duanya sangkut,
memang rezeki miss daff kot, tapi tak lupe congratz jugak
untuk semua coursemate BA ELS UKM yang dapat further
KPLI & DPLI nih, ada jugak yang still dalam dilema
nak choose yang d best one,
and I've decided mine already....
So maybe on 26/27th June will be go there,
duapuluhlapanharibulanenamduaribusepuluh
will b the registration...

Itu countdown yang pertama,
next miss daff countdown untuk bufday dia
rasanya tinggal lagi beberapa hari sebelum
duapuluhsatuharibulanenamduaribusepuluh
got it??hehe....
masih belum fikir mau bagi present ape,
kalau tanya dia dah confirm request sportrim kete itu dan ini
aduyai kopak den...hehe..

Dalam miss daff happy2 countdown itu dan ini,
a bit unhappy pun ada jugak sebab
terpaksa berpisah lagi dengan family,
bukan tak biasa cuma dah lama meninggalkan alam2 duk hostel
semenjak dua menjak ni kan,itu yang jadi susah sikit..
dengan dia pun sama,dia sudah start cakap itu dan ini
agaknya sebab fobia dengan sume yang dia dah lalui
sebelum ni kot,sangat risau takut dan bimbang itu terjadi lagi..
But he is matured already, hope nothing bad won't happen
between us, doakan yang baik2 ye??
sometimes i think that this is the best for us
masa untuk menguji kejujuran dan kesetiaan
kamu dan juga kamu!




p/s: feelings like there's a butterfly in my stomach,hik!

5 orang bagi komen beliau:

Mr.P said...

waaa...congrats!
welcome to da club!
penuh la poket kamu dgn elaun2 nnt.haha

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

bagi je sportrim beskal.. senang cerita. nak sepuluh pun bleh.

syafawani said...

weit da pegi terengganu kalu dapat kawan baru jgn lupa i taw...sob3...

I_Hate_Lolipop said...

sentiasa doakan kamu yg baik2...amin.

pstt: kim salam kat syg kamu.hihi

dafFodiLs (",) said...

mr.P: tq2!harus join club hencek palie nih,tapi miss W,km bg x??hahah..

oshinz: aah kn,btul jgk,tak trfikir lak i kihkih..

wani: no la babe,i'll oweyz remember u lor,u jgn lupe i jugak tau???isk isk...

i hate lolipop: yap,tQ ye..hehe okeh slmmu akn daku sampaikan =))