BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 22, 2010

Entry di hari pagi jumaat...

Phewww salam...
Rindu sama in belog,dah lama tak dapat
update cite di sini..
Okeh,straight to the story la eh,
today is friday,n cam biasa la negeri2 di pantai
timur akan ber'weekend' hehe..
terasa kekok sebenarnya bila weekend di
hari jumaat ngan sabtu...
but have to b familiar wif it...

Heheh cite best, last tuesday
siap p picnic kat Sekayu Waterfall babe,
sangat heaven...
sebab cuaca kat cni teramat2la panas tambah2 lagi dekat
dengan pantai yang dengan secara tidak langsungnya
menjadikan udara sekeliling ni sangat2 la panas..huh!
*dah macam sains la plak!

Back to d story,pergi ramai pepagi around 8.30
ingatkan dekat rupanya mak aiii jauh jugak..
sejam lebih dari kuala terengganu,
tapi berbaloi sebab best...
plan asal yang tidak mahu mandi telah bertukar
tadddaaaaaa!
Sangat best,pegi ramai2 then around 1pm
gerak balik ke k.tganu....

Ermm tapi yang xbest,next wik on 27th till 30th
harus pegi ke BIG...
ye besar punya hahah..
BIG stands for Bina Insan Guru,kat pantai la jugak
nanti,huahuahua takuttttt...
tapi harus kuatkan semangat,
*kalau xmo p sile blah ye miss daff!

Hah kalau sambung cite ni confirm 3 hari 3 malam pun
belum tentu abis tau,lantaran gian mahu berblogging
tapi connection yang terrible menjadikan
kemalasan yang terlampau dan bila sekali update,
semua mau cite...
*eh tersambung lagi plak!

okey,gtg..daaaaa!


p/s: mau upload picca tapi connection yg limited,sorry!

1 orang bagi komen beliau:

syafawani said...

hasyoo..sgt suker maa..hehe..mand manda..yuhuuu...