BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, June 20, 2011

oitt cik kak,pleaseeee la...


Haishh minah ni kan betul-betul bikin
daku hangin...
maybe la dia menyalahertikan
komen balas dari miss daff aritu
yang hakikatnya takde langsung berbaur
ape2,memang tulus dari hati ni ha...

Tapi sebaliknya??
huh tetiba nak sound2 cenggini pehal babe?
adakah daku yang add kamu??
takkan?
dan memang cukup nasib baik
sebab daku meng'approve'kan kamu
dengan niat,
fine,maybe we can be friends
and hope everything will be fine...

Hurm tak semua niat kita orang nampak
bila kita rasa kita selalu betul dan
perfect,makanya kita akan mudah nak
memperbetulkan diri orang lain yang hakikatnya
bila kita berkata begitu kekadang kita tidak
sedar yang bahawasanya mungkin kita pun begitu....
Dikatakan tidak matang??
salah tu,sebab yang pasti I'm older than u hehe
and u've did worst than me...
itu lagi boleh cakap tak matured tau dik??

huhu malas mau cite,bikin waa sakit hati
blahhh!





p/s:kalau sy tak matured,sy tak approvekan kamu tau x?
tau??


2 orang bagi komen beliau:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

heh.. minah mane yang berani kaco kamu ni dik non?!!! habaq mai sat.

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

u kasik cubit kecik2 sama itu budak weh..memang tipah kepoci kan!