BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, July 10, 2011

X darab X = ...

Hye peeps
entry pagi di pagi hari
nampak sangat
terdapat banyak lebihan masa miss daff
ye di kala dan ketika ini
maka wujudlah entry merepek
merapu yang seperti ini,haish...

hehehe dah puas pk nak letak title ape
at last,weeeeeeeee...
X darab X equal to Xkuasadua

Rasanya x2 itu seperti mempunyai mission
yang sama iaitu:
nak show off okeh!
takpe2 babe,
i don't care ea ea ea..
*ha kan dah terkeluar korea tu,ngekk...

Rasanya mission u ols accomplished kot,
tapi yang tak accomplished mission
korang nak tunjuk2 semua tu
sorry,i'm too GOOD untuk layan tu semua =)








p/s: bagus la kalau korang bleh kawan baik,i'm not into it =)




1 orang bagi komen beliau:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

haihh...kenapa sungguh kompillated tajukmu itu? algebra bagai..ahaha