BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, September 20, 2011

warning,ini serius!

Got a warning babe
hukhukhuk
bila dah si dia mengeluarkan statement
haishhhh den jugak yang kena
apekes??


pasal kes2 yang tak berapa bijak untuk
diambil port tu la kan,
sebenarnya bukan lah nak amik port
sangat pun but then
i just want to let him know
at last i yang kena warning,
bukan mereka2...
haih sangatlahtidakberpuashati!

rasa macam tak adil pun ada jugak
tapi apakan daya kan
ikut sj lah..

"sile jgn amik tau dan bgtau dia pape lagi lepas ni,
kalau boleh deactivatekan terus acc fB tuh!

ha amik kau,tu ha dia ayatnya
uwaaaaaa nangis!
bukan ape,kdg2 rumours2 yang sebegitu
bakal membuatkan kami gaduh2
tu je yang dia xnak jadi
sebab cakap2 orang nanti kita yang
tunggang langgang haishhh
*walaupun miss daff sendiri
taktahu kebenaran tu,hurmmm...

sabar je lah....





p/s:aduyaiiipun kalau deactivate acc tu nnt cmne ngn
ladang2 ternakan,cafe2 ku nnt??haihhhh..


2 orang bagi komen beliau:

sea_lavender said...

sabar3~~ bese la tu ~ nak tahu kebenaran sndiri plak kn~ hehe buat2 thu cite.. =)

dafFodiLs (",) said...

sea lavender:tu la psl,kite lak yang kena..haih agknya i terlebih sbr agknya..hehehe..anyway tq!