BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, September 25, 2011

feeling2,tak salahkan?ahaks!

Ehem2 salam hari Isnin
mood bekerja masih tak berapa betul
jadinya pepagi lagi dah godek
memacam,haih
keje salah tak keje lagi salah
tak masyukkkk maa..hehee

okeh,since sekarang macam ramai
benor kawan2 miss daff yang dah start
tunang,kawin bagai jadinya miss daff
macam dah 'ter'feeling2 la pulak
kahkahkah....

Pepagi da godek2 terjumpa la
pelamin2 yang comey2cantik2forthebigday
hehee ayuhhh kite tengok sikit pix dia eh

1. Haih unik kan belakang dia kerusi tu,terjatuh hati pulak..suke
sebab dia simple2 je,kaler pun mmg kaler miss daff la tuh..hehe


2. Ha yang ni,comel kan?suci je..macam sesuai jgk kalau
untuk e-day,simple but nice =)


3. Haih awat la miss daff suke betul kaler2 yg pastel cmni,
cantik kankan??sile ckp cantik!xserabut,lighting ngn bunga tepi tu sket
da syantek,tak perlu over2 okeh!


4. Ha yang ni miss daff dah terjatuh hati mula2 tengok tau..simple,
dan sangat menyerlah,sape setuju angkat kaki!
uwaaaaaa nangis sbb dapat tengok je....

Tu je hasil godekan miss daff di pagi hari ni
btw,picca2 ni miss daff dapat kat fb beliau
untuk yang sedang mancari2 tu elok la kalau
p terjah eh,picca2 yang kat atas tu cuma
yang miss daff suke je,banyak lagi actually
and they have few package for the wedding
price tak dapat share kat sini sbb beliau
tak letak price tu kat situ
walaubagaimanapun,sile la pegi tanya2 personally ye
malu bertanya sesat jalan...hehe
eh nak p tanya jugak boleh?gatai!hahahaha...







p/s: next week adik mr.darl yang nak bertunang,alamak
langkah bendul tu dik hahaha...bai!

4 orang bagi komen beliau:

oshinz said...

ehem.. lagu pengantin baru da terngiang2 je kat gegendang telinga i ni. cepat save the date!!! =D

dafFodiLs (",) said...

hahah..okeh,kamu2 bile abih belaja???haihhh hahaha

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

yeayyyy!kawan i da ak tunang n kawen..i loikeee! haha..

dafFodiLs (",) said...

eh2 bila masa plak,bukan kita wat skali ke?wakakaka..