BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 8, 2009

+- dAg diG dUg....-+

Salam syume..
well rasanya cam da lama jgk xde n3 baru ni kn?
*erm ad ak kesah?hikhik
hokey let's story
x lama lg ofismate miss daff ni da nk kawin
on 19th diS 2009
*jemput la dtg eh?tetibe je cam kenduri km je miss daff
da tu knpe miss daff plak yg dag dig dug nih?
heheh sj je kasi gempak
sebenarnya takut nk stay kje sorg2,kn baru lg
bertukar tgas nih hikhik

eh tp yg sbenarnya mmg betul pun
ha skang miss daff da x keje lg ngn abg ipar miss daff tu
skrg brtukar kerjaya sudah
kje ngn insurans
tapi bkn jual insurans ye kwn2,tu boss i punye kje yg
pomot2 insurans tu ha
i punye kje sng je, sumenye di hujung jari sj
xde la ssh sgt cuma take tyme nk tau tu sume
tambah2 lg miss daff zero psl2 insurans ni
da kje nih baru r tau sket2..
kne renew insurans,watkn roadtax, ha mcm2 lagi la
*erm kua melaha pun termsuk dlm deskripsi tugas hokey!heheh

tapi yg xbestnya,x lama nnt akak ni leave 4 two weeks
guess wat?
yg bermain kt dlm kpla hotak ni adalah
cmne nk handle ni sorg2 klu xde guide dr akak tu???huhuh
mmg la dia da ajar cuma lum full confident lg
nak buat tu sume sendiri..
takut nnt ad yg tersilap key in ke pape tah
ha kn da ssh nk kena kol sana sini
mintak tlg settlekn?
cam ssh jek kn?
tapi....
boss tu cekgu, so this school holiday hope dia byk
spend tyme kat cni,sebab?
nnt senang klu miss daff mao tanya itu ini hikhik
sy kn budak baru blaja =))

Well 17th dis ni akak ni akan mula bercuti till new yer
so miss daff akn keseorangan spjg ketiadaan beliau
*klu bley msuk awk kak eh?
sunyi dan sepi la ofis ni
terpaksa la miss daff mengadap pC ni sehari2 nnt
aNd hope i manage to do the task smoothly,
no silap2 hokey...
Well,i tRY!!!

p/s: takut punye psl sampai rasa cm nk demam huhu
*i'm now having sakit tekak + selsema =??






5 orang bagi komen beliau:

syafawani said...

waaa..sesorg je?besh ah..itu pej u yang punyaaaaa...hahaha

dafFodiLs (",) said...

hahah ye,ini ofia akuu yang punya =))
silap2 kunci je gate bwh tu,so xkn ad customer yg akn dtg smpai akak ni abis cuti..bleh gitu?hikhik

kOkO cokeLaT said...

wahhh suda keje yani??
insurans kat mne?
lipis ke??

dafFodiLs (",) said...

aah cik koko,kje kt insurans ni plak,aritu ngn abg ipar tapi kt lipis ni je ha,dokek je hikhik

cik EPAL said...

saya pon tengah selsema ni..adakah sekarang musim selesema??? :)