BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, December 21, 2009

-+ fUh!!! +-

hyEp!
Ee I am bZ like a beE huhu!
Sepeninggalan ofismate ku ini,
rasanya miss daff xsempat nk bfaz di ofis lagi
as usual yg we both oweyz had when we were together hikhik
anyway it's orait bout that..

Just miss daff rasa cam xmenang tgn wat sesorg
da r kena rush sana sini
post office la,public bank la...
luckily some of them baik hati nk wat roadtx sendiri,
n i juz can use d myEg system,
yang roadtaxnye itu akn trus smpai ke ofis
but on d certain case tidak boleh diaplikasikan cara ini
klu x???lu pk la sendiri
betapa bznya mIss daFf di kala ditinggalkan
keseorangan!fuh...

Bila da tinggal sesorg ni terpaksa la
buat2 pandai wlaupun hati ni dag dig dug
takut silap buat...
Muka harus confident bila berhadapan dgn customer,ye x?
heheh tapi dlm hati tuhan sj yg tau...
bUt i manage to do it,
biasala sy kn bdk baru belajar...
*akak cptla kembali bkerja!!!

jap2!
here are a few piCca oF my luvLy siS
juga turut merangkap
ofiSmAte miSs daFf yAng sGt haPpening
beliau baRu jaDi wiFe oRg on
18th diSemBer 2009
*soRy piCca dicOpy di fB hehe sory tuAn puNye

*she is so beautiful,hands up pliz??heheh

* d neWlyWeds wif heR frEnS!
sgt syantek itu baju huhu

* I liKe tHiS moSt =))

p/s: tension jgk klu duk ofis sorg2,cam kena ckp ngn dinding je =p

3 orang bagi komen beliau:

kOkO cokeLaT said...

wah cantiknye kakak yani..
selamat pngantin baru la buat kakak ye,
adik die bile lagik? haha
ni buat kat mane ni? lipis ke?

syafawani said...

wuit xsabar maw tengok u yang berada di atas pelamin tu ha..hik3..
bikin cepat ok..haahahahahaha

dafFodiLs (",) said...

koko:heheh tu kakak opis ni ha
adik dia?ha tggu la jemputan eh?hikhik..reception tu kt lipis je

wani: uit..la u lupe ke?kite kn kena dahulukan yang tua dulu tetttt hikhik