BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 20, 2009

+-wHat'S neXt? +-

hyep...
today we're going to story bout.... bla bla...
*ad bdk kempunan nk jdik cekgu agkny kt cni ek?kuikui..

Hehe tgk miss daff telah diserang sindrom xbetul dia
ekceli n3 ni nk story psl cte NUR KASIH tu
yang skang tgh hot&spicy kt tv3 tu ye
& there are only 2 episodes left,
tonite is d second last punye episod
sgt tak sabar nk tgk cite tu
then tggl lagi final episod
lum tau lg cmne endingnya even at d beginning tu ctenya
sgt la agk slow motion je but now hamik la kau
xsabo nk tggu FRIDAY coz of dat's story..

Ha tyme kt ofis pun smpat lg lyn cte tu seround dua kt web
bley plak wat ramalan psl ending cte tu
antara ramalan kitorg:
# ADAM stil alive & will b together again wif NUR?
# AIDIL kawin ngn NUR ke x cam yg mak dia tnyakan nnt?
# Hurm ataupun cte to hanging camtu jek and then akn ad smbungan yg lain?
jeng..jeng...jeng....
*fanatik sgt ke?xla,sikit je knknkn?
yang lgi funny, siap bley mmpi lagi bleh ad kt location shooting cte tu
*hahah identiti org itu terpaksalah dirahsiakan hikhik
between, shot2 dlm drama tu sgt la cantik
wish i could b there
*wink2!hikhik

Semenjak da abis study nih dan melepaking diri kt umah
miss daff sgt follow1 2 3 tv show tu, antaranya
nur kasih ni la, then AWAN DANIA pun lyn jgk
sbb cte tu sgt best..
suka tgk SCHA dlm cte tu, so sweet neway!
ok la,kang miss daff terlebey ramal plak lg susah..
daaaa........

p/s: daaaaa...




3 orang bagi komen beliau:

peAnut said...

lor cik dapp..
kan da ade spoiler cte nur kasih tu
kt tenet..smpai last episod da tau pe jd nnti..hoho =p

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

adam akan stick ngan nur. cinta abadi tu..

dafFodiLs (",) said...

pinad:huhuh yekah?hakhak...
oshinz:aah kn,biasa la cte melayu oweyz hepy ending la nnt =p