BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, October 1, 2012

rindu itu terubat..sungguh!

Sekejap je,September dah pun pergi
Oktober pula datang menyusul
harap-harap Oktober lagi baik dari September
"October,please be nice to me,ok?"

Owh sudah lama pun rasanya blog ni
tak ber'update'
tidak punya masa
bila punya masa
tidak datang pula idea
rajin pun entah kemana...haha..

cerita di akhir September
meeting the girlfriends
sangatla happening
even untuk satu hari
setelah berkurun lama tidak ketemu
akhirnya impian jadi kenyataan juge...hik
rasanya tetap seperti dulu...rindu!

Dear friends,
thanx for lending me your time,
thanx for waiting me so long,
thanx for sharing and million thanx for everything
though it was nothing but yes!
akhirnya rindu itu terubat...
~sigh~





p/s:  bila sudah pulang,baru teringat lupe nak snap pic kita kan?haih rugi2!




3 orang bagi komen beliau:

oshinz said...

a.ahla... lupe snap gambo together2. semua pun lupe. nampaknya usia ber-chamworing tu dah meninggalkan kita. dets why tak berapa nak ingat. kihkih.. atau bermaksud kita akan ketemu untuk kali kedua dan ketiga di pahang dan di johor? teeeettttt.

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

ok fineeeeeee! xdak gambaq kenangan kan!
xpa..masih punya banyak waktu insyaallah :)
nanti kita amik gambaq manyak2!
yeayy =D
thanks for coming =D
happy dapa get together mcm dulu2..gaduh2 ngn u..haha..muah3!
lebiu! net time kita lawan word search lagi okay =D

Cik Yanie (",) said...

oshinz:tetttt no komen..*amacam retis x agak2?hahaa


wanie:lebiu 2 la bebeh,nx time i kena sampai cpt sket baru bleh chamwhoring di tempat2 cntik menarik tertarik ye dak?haha...