BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, October 21, 2010

Super duper best, i likee!!

Kepenatan yang melampau mengakibatkan
oksigen tidak cukup untuk
menjadikan mata selalu mahu
bermanja2 dengan tuannya...

haih apa yang miss daff merepek??
haii peeps,letih baru balik dari kelas
guess what??
hari ni kene attend Kursus Pengurusan Jenazah
sangat la pening sebab got no enough rest
semalam handle program pidato
till 1 am baru sampai umah
pepagi dah sambung dengan kursus nih
8 till 5,wooo otak jem that's why la pening nih...


~ jeti Taman Laut Pulau Pinang,Pulau Redang ~


~ d views, amacam ok??? ~

~apart from d act that we had~

eh jap intro merepek yang agak panjang disitu eh
act nak cite pasal camping = holiday miss daff
dengan budak2 kpli last weekend
memang best!

*this is d beautiful view of the Redang Island!

Okeh miss daff cite sikit that journey k
gerak dari IPG around 2pm ke Jeti Merang
naik bot kat situ
perjalanan dari situ ke Pulau Redang takes about 1 hour
depends dekat bot ngan air laut..
sampai sana around 5 set up khemah sume
dan bersedia untuk aktiviti untuk malam tu
Act program ni untuk Gerko
tapi sangat santai
lecturer yang handle tu xmo bagi kitorang stress
dengan aktiviti yang berat2 so
we just had fun there
a few academic slot then yang lain...??
enjoy!!hehe..

Erm jom layan pix la sket eh
ni je yang dapat diselamatkan sebelum
'buah hati' miss daff merajuk (^_^)





* just after the snorkeling



*see??the colourful of the fishes..

*ready to go back...

ok,thats it
haih hampir basi dah baru nak upload
kihkih
nak wat cmane
I am damn busy like a bee!!!
~ daa ~





p/s: phewww dapat jgk upload even tak seberapa..ahaks
mahu ajak dia ke sana jugak next time lalala...


2 orang bagi komen beliau:

FarhanaDr said...

Alahai.. Bestnye.. Teringin lak..

dafFodiLs (",) said...

Dr.Farhana: yup,memang sgt best..try la pegi tau