BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, April 22, 2011

kalau berani ape kata kita face to face dari kite bermuka buku??tak gitu??

lalalalala salam hari sabtu
sangat bahagia bila tipa kali
sabtu menjelma
tapi bilah ahad yang tiba
haih semua muka mcm apa je
hahahak....

okeh dah habis cite huhahuha
now we are going to d serious topic okeh!
well betul la ada pepatah yang mengatakan
rambut sama hitam, tapi hati lain2...
bila berada dikalangan2 orang yang lebih
dewasa,sesekali terfikir kita boleh
jadi lebih dewasa seperti mereka
tapi apakan daya
semua pun mau ikut sendiri punya kepala...


dalam banyak2 benda hati adalah
satu benda yang sangat kena jaga
bahaya!
penyakit hati ni lagi susah nk cure kot
busuk hati,pHd, haih semua pun susah
kalau sakit buah pinggang boleh p buang je,
haisyoooooo....

boleh tak kalau kita doakan kebahagiaan
orang lain dari duk fikir bukan2
tentang mereka2??
haih baik korang fikir pasal soklan ilmu pendidikan
yang nak masuk exam ke hape ke,bkn ke lagi bagus???
ni tak,buat otak penat fikir dan spy orang ni dan orang
tu buat ape,mengata itu ini...
hurmmmm agaknya korang ada lebih masa
kan,ha takpe2 teruskan lah usaha ye??
kamu yang mengata kitorang tetap
bahagia je jugak
sound2 kat fb ye??perli itu ini??
kitorang laggggggggiiiiiiiiiii tambah
happy lagi sebab ada yang selalu memerhati
tapi sekarang sudah block ye???
alamak kesian korang nanti dah takde cerita
mau mengata...wekkkkk!

haisyooo macam dah terlebih la pulak
sorry ye encik emo...
niat di hati mau skodeng current issue
untuk oral test esok,
sekali dah ter'oral' issue lain di blog....
okeh,kome kome kome,full stop!!!!










p/s: sebelum kita mengat orang lain ,apakata kita betulkan diri kita
dulu,bukan ke lagu bagus???bye!






2 orang bagi komen beliau:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

dah takde kerja sangat la tu. jeles kemain kat orang pehal pulak? hish..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

napa weh?napa? *kepoci dah..haha