BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, October 6, 2011

babai mr.darl,saya dah jatuh cinta dengan dia..sorry!

Salam Jumaat
esok dah weekend dah
haih mesti ramai yang tak sabar
bila tunggu weekend kan?
yang kerja,yang sekolah ha semua la mesti
syiok bila Incik Jumaat datang
sebab lepas tu boleh lepaking dan berjimba
dengan Incik Sabtu dan Ahad..hikhik
*me too =)

Tapi entry ni sebenarnya bukan sebab cuti
*sbb hakikatnya sy mmg masih bercuti panjangggggggggg!
ianya adalah hobi baru saya
tadaaaaaaa!



Saya jatuh cinta dengan Mr & Mrs Danbo nih
aduyaiiii mereka sangat cute
dan saya rasa seperti menginginkannya
hukhuk tapi harganya tersangat la kan
boleh terbakar poket kalau
beli mereka nih...

Ia sebenarnya adalah papercraft robot
called 'Danbo'
Azuma Kiyohiko which is the writer of a comic
created this character to appear in the comic.
Disebabkan Danbo ni sangatla comel, and ada unique expression
menjadikan dia model popular to the photographers
in the world..hasilnya kalau search pasal
robot comel ni banyak sangat pose2 menarik mereka
huhuhu hati terus cair...mau mintak
sama mr.darl harus la merepek 40 hari 40 malam
belum tentu dapat...hahah nak2 kalau mintak sekali
dengan DLSR 50,ha amik kaw..
rentung ah poket beliau....hahaha...



see??
betul tak saya cakap mereka cute miut?huhuhu
haihhh da survey harga dia kot
13cm = RM195 imported from Japan
tu seacrh online saja
huhuhuh agak terbakar la kan haihhh...

okey lah,kena letak sikit je la
picca dia,soon letak lagi lah..
bubye!




p/s:tak dapat yang betul,dapat tengok gambar pun jadilah
*telan air liur gulp!


0 orang bagi komen beliau: