BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, December 30, 2012

kailan

Alkisahnya...dua orang budak sengal sedang bermesej2....


incik apek: dah makan lum b?

saya: dah..tapi still macam teringat sayur kailan yang kita makan kat kedai semalam tu..sedap kan?

incik apek: haah,kailan tu tak layu pun...siap kruk2 lagi lagi kan..*kruk2 itu adalah crunchy..haha

saya: tapi apesal saya masak sayur tu tak hijau cmtu eh? *conpius2

incik apek: oO tu dia celur dengan air panas jap la,pastu baru dia goreng...

saya: laa yeke?betul2? *bertanya dengan sangat tidak percaya

incik apek: Iyela,xcaye p tanya Incik google =P

saya: owh patutla....haha..nanti den torai =)


Macam xcaya pulak incik tu tahu..xpe la,bagus untuk future nanti tu..hikhik
ni cerita lepas makan kailan goreng dengan sos tiram la semalam,dah terasa2 nak makan tu lagi
setelah menggunakan khidmat incik google,ternyata memang betul info celur air panas tu
lagi satu masa goreng kena guna api yang kuat,maknanya minyak dah betul2 panas la
okeh,lepas ni boleh try lagi weeee~~~



p/s: eh2 macam malu pulak bila beliau lagi tau..hahaha


0 orang bagi komen beliau: