BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, December 28, 2012

Pink Sugar by Aquolina

sedang melayan hati yang duka lara
hati dah jadik kecik
takpe2,cool bebeh (^_^)

bila melayan hati yang sedih2 ni mula la
usha blog sana sini 
hahah apakah yang dicari?
harusla online shopping
tengok2 baju,belek2 kasut,terjah2 perfume
siap2 imagine bau dia,haihhhh

eh tapi ia haruslah dikawal ye,kalau tak
memang duit dalam akaun boleh cepat jadi kosong
kosong...kosong...kosongggg.....

ok,ni act nak review perfume ni ha
yang macam mention kat title post nih


tadaaa...
ha inilah dia
first time try bila dapat free gift 
masa beli perfume kat sini
beli kat dia bleh dapat free gift lagi,bagus2...hik
eeee syiok gila bau dia...
nama dia PINK SUGAR by AQUOLINA
bau dia sangat2 sweet,nama pun dah sugar kan?
harus lah sweeetttt gitu...eh sesuai untuk kita2
yang sweet lagi muda remaja ni ye dak?

aritu dapat free yang kecik je
sebab suka sangat pakai jap je dah boleh abis,hahaha
so sekarang niat di hati nak cari yg full size punya
pergi sogo aritu macam tak jumpa
huhuh ke saya yang tak menemuinya
ke beliau memang takde kat sogo tuh?huhuhu
online ada tapi kalau bleh macam nak tengok sendiri
haihh masih belum ku temui
nanti harus pergi cari lagi....
okeylah,tu je review perfume ni
sumpah sweet macam nak makan2!




p/s: kalau still tak jumpa kat luar macam kena beli online je...haihhh



2 orang bagi komen beliau:

sea_lavender said...

wah beli dapat free gift lagi.. bestnya~~ hee :D

Shopping Heaven Dot Net said...

Lah, susah-susah je gi cari kat luar, online ada je dear. Harga x mahal pun. 100ml retail packaging RM145 sajorkk.. :) :)