BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, September 16, 2009

+- I miSs tHat mOmEnt -+

Salam...well rasanya x terlalu awal kot utk miss daff wish
'Selamat Hari Raya Aidilfitri' utk sume umat islam yang bakal meraikannya tidak lama lagi...Di kesempatan ini miss daff nk mohon maaf kepada sume sahabat2 miss daff,mungkin selama kite jd member ad silap dan salah,terkasar bahasa ke,gurauan yg agak over gitu, mintak maap le bebanyak ye..
Bile da nk dkt raya nih, teringat miss daff masa tyme2 study dulu...selalunya klu nk raya confirm xsiment kitorg byk g,mlm2 mggu last tu msti tgh pulun utk siapkan xsiment tu sbb biasa la geng 4 sahabat ni suke wat kje last minit,so amik la kau heheh...kadang2 stay smpai pg,xtido pun...penah skli tu kitorg kena edit xsiment semula, klu xsilap miss daff ngn miss wanie ngn kakak kot, cu da berlepas awl ke kg halaman tyme tu rsnya..mlm tu sume take turn utk tdo,mula2 kakak pastu wani then last skli miss daff la..then kul 8 da bgn sbb kena kjr bas kt pekeliling,mmg siyes penat la, dpt tdo stgh jam je...erm msuk bas je,bas xsempat grk da lena huahua da dkt nk smpai baru terjaga..sgt truk hikhik...byk g sebnarnya kenangan2 miss daff masa study dulu tyme2 nk raya nih,tiket xde la sbb last minit br nk carik tp yg paling byk erm xtdo sbb byk xsiment kena submit before blk raya heheheh...
Klu masa tu sume rasa cam mls nk study da, mls nk wat kje gile cmtu lagi, but then once we left that moment, sure kite akn rindu blk masa tu...teringin nk wat sume tu lagi, tp bley ke?hehehe skang miss daff da xstudy lg maa,kot2 ad rezki lg nk further study tu ad la chance nk wat cmtu lagi. knkn?...
Lastly, miss daff mohon ampun dan maaf skali lagi dan 'Salam Syawal' utk sume!
p/s: agak2 miss wanie, kakak ngn cu yang sdg ber'master' wat lagi x kje gile cmtu?ha jwb2...hikhik..

2 orang bagi komen beliau:

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

tak penah serik.. still lagik! tapi blek raya kali ni masih lg berkesempatan utk tido coz esemen da wat kat tempat keje. hakhakhak..

dafFodiLs (",) said...

hikhik waa bgus2..ad peningatan dgn tidak mmbuang masa di tempat kje huahua....