BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, September 27, 2009

+- rAyA dA aBeS -+

Salam syawal utk sume yang baca ngn yg x baca blog miss daff nih hikhik..
well wish u selamat ari raya dan kepada yg keje ngn study tu selamat kembali
bertugas dan slamat kembali mengadap buku heheh...

So,how's raya?miss daff cam biasa2 jek..
taun ni kurang meriah sket la..
sbb si kecik berdua tu raya kt tgnu so pepagi raya
xde org nk gaduh ngn miss daff heheh xde bdk2 yg kecoh2 nk tlg
itu ini ha...
tapi yg lagi xbest taun ni kena bagi duit raya kt adik2 coz miss daff
suda keje...hikhik tp miss daff bg ke?
aah bg 2p0sen sorg je,gaji kecik lagi ma...heheheh...

Tapi cam biasa miss daff yg xreti duk rumah confirm la
melancarkan misi pegi beraya, harus tu..

Raya 1st: Raya kt umah lipis, biasa la beraya ngn family dulu
then beraya kt umah jiran2 dlm kem tu je
Raya 2nd: Misi beraya di kg bersama sanak saudara,dkt
je kg kt raub je
*alamak lupe mao pegi umah cik koko!
Raya 3rd: Kembali ke rumah kat lipis,still xde bdk2 kecik lagi,
suasana masih lagi aman dan damai hikhik ya hampunnn!!!
Raya 4th : Misi miss daff beraya dgn mr.darl plak..kali ni ktorg
serang umah cik niner dan cik kiah di sekitar jerantut
dan temerloh
*amik kau beraya sakan @ umah wajib pegi!!!
Raya 5th & 6th: tyme ni duk umah je,tggu member2 plak dtg raya umah
dan seperti biasa hencek limi,cik tipah,cik yus ngn cik asha
beserta mirul n d geng tidak melepaskan pluang beraya
ke rumah miss daff
*punye lame melepak bbdk ni huh
Raya 7th: Last miss daff pegi beraya ke rumah Cik aien,still ngn mr.darl jugak

Ha cam tu je la raya miss daff taun ni
best ke?
best sbb p jln raya
xbest sbb dpt duit raya sket sj hikhik..
ok la,till here...
Salam rAya!!!

p/s: knpe bdk besa xbley dpt duit raya?huhu...




2 orang bagi komen beliau:

syafawani said...

nak duwet raya!!!
xkira..hik3..
alamak2!
henchek lam ya mim ya la plka..hahahah

dafFodiLs (",) said...

alamak2 dwet raya u i da tlg simpankan la hahahak
aah la dia, cam ad niat nk smbung blk he kuikui dush2, amik kau hikhik