BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, January 17, 2010

+- boleH ke leLaki daN peremPuaN iTu sekaDar berKawaN? +-

Salam...
wahh title n3 agak panjang berjela ye di situ
Erm sort of question pun ad jgk kn..

So ape pendapat korg?
boleh x kalau seorg lelaki ngn perrempuan ni
be friended je..
no feeling2 ha camtu
bagi miss daff ianya ok selagi kite tau limit tu kan
maybe jgk ad bf yg xbagi kwn ngn guy lain and vice versa,
but it juz FRIEND ok?xkn la xbley
mencik kamu!ha gitu..


Ala miss daff pun ada ramai jgk member lelaki ni
dari skola sampai sekarang
but juz 1 yg memang sgt2 close..
mamat tu memang gile2 sket,
mulut xde insurans pun ad jgk
*eh nnt bli insurans eh ngn bos kite?hahah..
Tapi tah la,miss daff rasa walaupun dia begitu
dia tersgtla la best
kadang2 ad jgk terasa dgn gurauan dia tu
tapi juz keep in,anggap je dia xsengaja
ala lagipun gurau lelaki kn kdg2 gile melampau
so sabar je la huhu

This moning received his call
tapi xsempat nk angkat so bermesej saje la
dengan dia..
rupanya ad gud news,
sudah tidak keseorangan lagi da dia
and i am d first person he tell teh story
*bangga2
sangat hepy itu budak..

"Pape pun congrats bro,
next time bwk jumpa aku eh?
bagi aku approve ko punye gF k?
hahah gile nk mintak2 restu ngn aku,sangat poyo la kamu!
aritu ko da bwk sorg jumpe aku then xjadi

yg baru ni mintak2 jgn la xjadi plak eh..

Wish u'll b happy bro!"
*cam la dia tau & baca blog kamu ni miss daff oii!hikhik

So, miss daff rasa xsalah langsung kalau lelaki
dan seorang perempuan itu kawan though
kwn diorg tu da ad gF or bF kn?
pepandai la manage
xkan baru couple da xbley nk kwn2 kn?
kalau da kawin tu lain la citenye ye x?
Well lu pk la sendiri!

p/s: aku happy ada kwn mcm kamu!

5 orang bagi komen beliau:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

terserah pade setiap pasangan tu camne dorang nak manage bende2 camni. sometimes, ade gak yang kate practice makes perfect. kalo da terbiase so takut2 nnt bile kawen, memberontak sebab tak biase tak dapat kawan ngan kawan tu lagi. ha gitu la lebih kurang. hehehe.

kOkO cokeLaT said...

kawan ngan dak laki mmg best, otak deorang 2 gile2, then byk mende kite akan gaduh2 ngan deorang..hahaha, tp sume 2 de pro n con die, but for me, okay what kawan ngan laki as long as we know how to manage the rship..kan miss daff kan? kan? ehehehehe

dafFodiLs (",) said...

oshinz:hehe butul2,pepandai la manage tu kn

koko:yup,btul2..best..n kt xpyh pk nk jaga ati diorg sgt2 kn,redah je haha..

Mr.P said...

boley brkawan kalau bersikap professional which i think you're doin great with feller. most people mesti mixed up jugak perasaan tu. unless masing2 dh berpunya..hehe.spe setuju dgn cdgn beta?angkat tgn..hehe

dafFodiLs (",) said...

Mr.P: yup, ni ha ngn kaki2 skli angkat..huhu sgt tidak senonoh hehe..
patik stuju dgn cdgn tuanku..hehe tetttt...