BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, November 18, 2010

Feelingless.....

Erm hari ketiga berada di rumah manis rumah
a.k.a home sweet home
sangat heaven, sambutan aidiladha yang best
jugak tahun ni sebab dalam kem ni
buat gotong royong masak lemang
humanghaih sangat2 penat,
eh bukan saya yang penat tapi
makcik2 pakcik2 serta abah dan mak saya yang penat
heheheh miss daff ni hanya penat tengok je (^_^)

Tapi part yang takberapanakbest tu still ada
part apa lagi kan
part 'aku, kau dan dia'
hurmm bila la nak habis
entahlah
untukyangseratuslimapuluhjutanya
miss daff dah sangat letih
kadang-kadang terfikir mau buat taktau
malas2 nak fikir
but somehow it still cross over in my mind...

Sekarang dah pandai jaga emosi
tak lagi nangis2 bila ada problem
dah kurang carik teman untuk meluahkan rasa
hurmm bukan taknak
cuma tidak mahu menyusahkan
kepala-kepala mereka dengan masalah
yang remeh temeh
*senyum..

Hari ni berjalan seperti biasa
semalam perang dingin sampai pagi
but then kembali normal
cuba teka siapa yang menang??
haruslah saya!
*senyum lagi





p/s: masih rasa seperti tiada perasaan (^_^)


3 orang bagi komen beliau:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

kamu dah dewasa dear. but sometimes kena juga mengadu kat someone yang sangat2 dipercayai. tu pun bile dah tak tertanggung. kan?

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

kecik ati ok kalu u tanak carik teman lg..sob3~

dafFodiLs (",) said...

oshinz: yup,but still pk byk kali..

wanie:isk isk i pun sede,eh pehal i sedey plak nih??kihkih