BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, November 6, 2010

tak perlu kata apa-apa,senyum (^_^)

"Hope u'll reach home safely dear"

Miss daff kembali ke rumah
bersama-sama semula dengan housematenya
setelah ber'weekend' dengan
Mr. Darl
sumpah xmo bagi dia balik
tapi apakan daya,
terpaksa merelakan beliau pergi
*ewahhh...

Sangat best
beramah mesra,berperang dunia
tapi plan tetap berjalan macam yang
di rencana,ahaks!

Selama beliau di sini
kami bermastautin di
'Marang Village View Resort & Spa'
price yang reasonable
plus lokasi dekat tepi laut
yuhuuuu kena angin laut yang sepoi2 reti bahasa
phewwww just imagine..

Saja stay kat sana sebab mr,darl mau
makan sotong celup tepung bagai
tapi sekali bukan tu je,ari2 ikan bakar kot
watever is makanan pun sedap
bila fikir2 balik,
rasanya kitorang makan lagi banyak
masa jenjalan kot
hahahha..

Hari pertama:

Pantai Batu Buruk
having sate ikan here
Root Beer float + Curly fries (A&W)
makan malam kat tepi Pantai Kelulut,Marang
( ikan pari bakar ++ )
murah!

Hari Kedua:

Kelua pagi-pagi for breakfast
nasi lemak + nasi kerabu ayam bakar
pun berpuas hati
*beliau cakap sedap!
then meneruskan aktiviti ke
Taman Tamadun Islam
setrusnya makan malam dekat bandar
Kuala Terengganu,
still ikan bakar ++
tapi yang ni mahal sikit,
maybe sebab dekat bandar
hehe entah,tapi juga sedap
*see??banyak kali sangat ktorang makan sebenarnya!

Hari Ketiga:

Breakfast dekat medan Pantai Batu Buruk
ermm kat sini so so la
rasa ada tapi kenyang tu takde
fhm???hehe
lu pikir la sendiri eh
eh lupe,mahal tu pun ada jugak
After that, going to TTI again
sebab semalam tu tak sempat
round kerana hari jumaat,so mereka2
yang berkenaan perlu menunaikan
yang wajib so ditangguhkan sehingga ke hari ketiga
tapiii next kitorang pergi Muzium Negeri Terengganu
sangat kagum dengan senibina bangunan tu
very the classic okey..
pergi sebab ada pameran
haiwan berbisa,kalau x???harammmm..hehe
pergi tapau keropok lekor
pastu beliau antar miss daff balik rumah
around 3.00 pm

then tibalah masa yang sangat tak best
niat beliau untuk balik pada hari sunday
dibatalkan atas urusan2 penting
yang lain..
so tak pe la,next week miss daff dah cuti
boleh ngedate lagi ye tak???hehe

Opss,pic tak dapat nak upload
sebab semua picca dengan Mr.Darl
next time i upload,tu pun
kalau teringat dan got time to do it..
daaaa....






p/s: still thinking of you, senyum sampai telinga!



4 orang bagi komen beliau:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

woaaaaaaaaa..shaye jeles ok!

dafFodiLs (",) said...

memang saya berniat nak bagi kamu jeles sbb tu saya update cite ni...heheh

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

makcik.. kawen kan mereka cepat! kekeke. saya dah tak sabar nak makan nasi minyak ni.

dafFodiLs (",) said...

oshinz: ahahah mak ckp xbaik langkah bendul..so i tguu u ah...ahaks!