BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, December 9, 2011

macam puzzle!



"you don't need someone to complete you,
you only need someone to accept you completely"


macam puzzle jugak,tak complete
kalau takde yang nak completekan beliau
macam life kita jugak
we need each other to make a life's rainbow..

setuju tak dengan quote di atas?
best kan?dan ia sangat meaningfull...
hurmm sekarang rasanya sedang melalui fasa itu
takde manusia yang perfect
dan itu adalah hakikat

bukankah kita manusia dijadikan untuk
saling melengkapi antara satu sama lain?
tapi kenapa masih ada yang tak dapat
menerima kelebihan atau kekurangan
orang lain?

kalau dah lebih pun boleh timbulkan masalah
kalau kurang lagi la kan?
mintak2 dapat menyesuaikan diri dengan keadaan ni
kalau tak everything will be worse
ermmm...nite!





p/s: antara aku,kau & Dia...

1 orang bagi komen beliau:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

setuju la dengan u!
kalau i xdak mesti u xcomplete kann kan? tu yg u nak kata kann? hahaha