BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 7, 2011

perasaan


Assalamualaikum
dah lama tak update
memang sangat lama
kesibukan di holiday yang sangat
panjang
*bagi orang lain jeles!hik

entri title tak boleh blah ye
perasaan!
bukan perasan ye,baca betul2...
alhamdulillah
bila dah bekerjaya,
dah ada duit sendiri
jadinya perasaan itu semakin gembira
gumbira dengan nikmat Allah yang
tak terhingga

memberi rezeki yang tak putus2
terima kasih Ya Allah!



dan....
ini adalah yang pertama
ini adalah cik purple saya
kecik je tapi alhamdulillah
bukan senang nak dapatkan harta untuk diri
sendiri,rasa dapat bayar guna duit sendiri
sangat2 bersyukur
*tapi sebelum dapat gaji,abah tolong bayarkan dulu!haha...

dan selebihnya perasaan itu tak dapat
nak diluahkan dengan kata-kata
banyak benda dalam kepala
insyaAllah lepas ni nak berkhidmat untuk
mak dengan abah sepuas-puasnya,
aminnn...





p/s:doakan saya ~,~

4 orang bagi komen beliau:

oshinz said...

best okeh. i jelllleeeeessssss!!!! ha tau tak i jeles ni? hehehe. amin amin amin!! semoga dapat bagi duit banyak-banyak kat mak dan abah. dan cepat-cepat kawen. haha. ni i saje je nak request. ok bai.

sea_lavender said...

Alhamdulillah..Allah murahkan rezeki..sentiasa bersyukur pd-Nya.. =) Moga dmurahkn rezeki lgi~~ doakn sye juga kjayaan dunia dan akhirt~

dafFodiLs (",) said...

oshinz:soon insyaAllah u'll feel it too =)

sea_lavender:yup,sgt2 bersyukur..semoga sentiasa dimurahkan rezki lagi..u too,amin.. =)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

tenggiling ooo tenggiling...dah moden tenggiling skang..kacuk2 kot..pepel gituu! heee