BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, December 30, 2011

YMP!

salam jumaat!
xde cer best selain cite2 doniawi ini
kuikui...

anyway menulis didalam keadaan bosan
kadangkala memang menghasilkan entry
yang tak berapa nak bagus sebab
ketandusan idea hehe...

saya kat bera ye sekarang
a.k.a rumah kecil saya
sebab bermesyuarat sekolah untuk next year
aduyaiii feeling tak best bila kena stay
sorang 2 ye di ketika ini...

hurm taw x YMP tu ape??
YMP a.k.a 'yang menurut perintah' ye kawan2
aduhhh jawatan penting kat sekolah
SU EXAM!
alamak2 takut juge bila kena hold that position
sebab xde experience
xpe2,belaja2!
*sedapkan hati!

erm lagi ada few position lagi
tapi yang
menariktertarikkawmemangdabomb
adalah saya dilantik menjadi
Ketua Panitia 'PENDIDIKAN SENI'
lawak pun ada kan??hihihi
abisla students ni nanti,dalam
kepala duk fikir macam2 camane nak ajar nanti
sebab cikgu sendiri takde seni langsung..hahah

tapi xpe la,orang kata pengalaman tu adalah cikgu yang
paling bagus
so kita yang xde pengalaman tu try adapt dengan semua
benda baru itu,n hopefully semua
akan berjalan lancar
insyaAllah....

mak pesan
"buat ape pun hati kena ikhlas,baru rezeki itu berkat"
will face that challenge!
*positif2


p/s: SAYA YANG MENURUT PERINTAH!

1 orang bagi komen beliau:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

ha pasni ajaq dorg cop-cop ubi kentang okeh! hahaha..kalau rasa nak ajaq dorg lukis mata kontek i naa..kah3...tapi sebelah ja la matanya..hiks!