BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 9, 2012

Aaron Aziz (^_~)

Yeah Aaron Aziz menang!
hah tetibe...
heheh actually tak dapat tengok pun semalam
im just watching d earlier part,
the end and all those performances tak
dapat den nak nengok disebabkan oleh
faktor2 yang tak dapat dielakkan di rumah..hik

First part tengok dengan mr.darl during dinner,dah balik
rumah macam nak continue tap sekali ada
someone yang teraman terlampau dan paling2
minat la sangat dengan korean sampaikan
dari drama,filem ngn gameshow semua
dia tengok...haiyooooo...

Bukan xley nak tengok pun,it just can
u please consider other person too?
sorry to say,saya bukanlah peminat korea
sangat,bukan xde tengok pun cuma kalau dah
24 hours itu je yg ditengok,x ke
boringtothemax??





p/s: nak kena beli tv lagi satu ke???hahaha

3 orang bagi komen beliau:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

sapa weh?imah ka? hihi

dafFodiLs (",) said...

no la....H_ us_m_t_...

*fill in the blank..hik

oshinz said...

hahaha... dah agak dah. sebab tu uols kena dok satu rumah dengan iols. baru seiring dan sejalan. kehkehkeh.