BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, December 26, 2010

Lata Lembik....


Sebelum mulut membuka bicara
sebelum kaki melangkah lebih jauh
ingin miss daff beritahu yang lembik2 itu bukanlah
lembik sebenarnya...
tengok bukti kat atas tu,sihat dan kuat
kan mak minah tu???hehe...
*apa aku ckp ni??ahaks..

Owh ye,saja mahu update ceritera
cinta semalam
macam biasa miss daff bukan seorang
yang selalu melekat kat umah
kalau tak dengan family dengan
mr.darl la jawabnya...

*me & him...

Okeh on last sunday
miss daff dengan mr.darl plus
with few friends of him dah
pergi picnic kat waterfall
nama waterfall tu la
Lata Lembik
bukan saya yg lembik ye???
saya yang lemah lembut gemalai semua..
*perasan,hakhaktui!

*syanteq kan???


*see air dia???sejukkkk gile...huhu

Agak jauh dari rumah,
tambah tolak masa berhenti isi minyak pegi toilet
ada la dalam sejam baru sampai sana
act dah lama sangat2 tak pegi,pegi
last masa sekolah kot,then xde da...
So bila dah pegi semalam da banyak yang berubah
tempat pun da cantik
facilities pun okey even tak la canggih manggih kan
hurmm miss daff ada jugak ternampak few
pondok2 camtu,maybe la chalet kot....
agak lama spent time kat situ then
kul 4 camtu gerak balik....
tadaaaa...hehehe

*inilah sugar daddy saya,xssuwaiii..hik

Minggu ni ari sabtu dah kena balik Terengganu
so akan tinggal beliau keseorangan
huhuhu i'll miss u dear!


2 orang bagi komen beliau:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

tlg ah weh..geli kot sugar daddy bagai..aha
weh dah maju eh..pegi picnic makan kehepsi..aha

dafFodiLs (",) said...

hahaha u wat2 ok je la...harus,cepat mudah dan kenyangg...erk alhamdulillah..hikhik