BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 1, 2010

Saya suka bersamamu sekarang (",)

yuhuuuu salam hari khamis
sementara menunggu rancangan kegemaran
ramai Putera Katak yang bakal ke udara
jam 4.30 petang nanti,so inilah
kerjaan miss daff
huh hari yang sangat busan
mak takde
abah pergi kerja
adik pergi kerja
*eh kakak goyang kaki je ke??hek

Haruslah bergoyang kaki je
kata tengah holiday to d fullest
apa lagi mau buat
*padahal banyak gile nak kena buat,study2!!!

Owh straight to d ampang point
apa yang happy gile sangat bersamamu itu
*huh tetiap ari pun perang kot haha

eh ini celita ada kaitan dengan itu telefon meyh
ya la sikalang sudah memakai Digi juga
si dia a.k.a mr.darl beli dua no digi
katanya kalau bergayut ngn msg free kot
*haish sangat mudah terpengaruh itu budak
luckily memang betul
so sekarang 2 3 minit sekali mau itu henfon berbunyi
*okeh miss daff tipu tang 2 3 minit tuh!

He told me that the apek
said
'u can speak with her till she faint'
hahahaha..
got it???
means u can talk and talk and talk la
without credit
butttttt!!!
just a few numbers laa,
gile mau bankrap kalau digi wat free kat semua ye tak..

Actually mende ni dah lama kot,
miss daff je yang kejakunan baru tau
hahahahah
lagi mau menunjukkan lagi di belog ini
ada aku kesah??
*katanya di dalam hati hek...

Okeylah,macam ada something yang kena buat
bubuiiii...



p/s: bersamamu,walau di mana jua =)

0 orang bagi komen beliau: