BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 15, 2010

sebelum pulang....

Salam hari khamis semua
entry di tengahari

Bile ada something yang bermain
di kepala selalu suka berblogging
even it is a very tiny small matters
kadang-kadang bila cerita sama orang
diorang bosan
tak pun nyampah
tak pun mesti cakap
'takde cerita lain ke?'
haa dan yang seangkatan dengannya lah

Act miss daff risaukan kakak saya
she is pregnant
and i realized that she is unhappy
hurmm i noe the problem but can't help her out
but just wish she will be happy again
sebelum miss daff pulang...

What a longggg holiday
but still rasa macam tak puas
even hari2 pun complaint bosan =P
banyak plan yang belum di realitikan nih
haish macam dah tak sempat...

This weekend:
~ Niat mahu ke Cameron Highland dengan mR.daRl ~
bukan tak penah pegi tapi sebab belum
bosan lagi kot
dah bosan nanti miss daff tak pegi dah,kihkih...

Next weekend:
~ my sis ajak holiday ke Cherating ~
erm yang ni pun best
4D3N
dah lama tak ke sana kot
tapi masih dalam perancangan,insyaAllah..

~ Niat mahu bertemu my besties ~
haish ini pun lum tau terlaksana ke tak
i do really it will
but kalau tengok masa pun macam
suam-suam kuku je kan
kangen bangat sama mereka!!!

Erm kan??
banyak plan sebelum pulang nih
tinggal jadi ngn tak jadi je
eh jap,
*sambil tengok wallet ada berapa keping..hehe...




p/s: banyak benda yang belum buat sebelum pulang nih =P



2 orang bagi komen beliau:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

musti kena jadik!!!
hehe

eh kakak u nape weh?
xstori pong?

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

cepat ah datang ukm. uhuk uhuk.. kangen bangat dong!!!